DRENNAN HOROG SUPER SPADE 14 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41503-014
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 14

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog.
Cikkszám: 41503-014
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 14
Szín: Bronz

Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog. Háromszoros erősségű, extra széntartalmú acél alapanyagának, speciális, széles öblének és a mikroszakállnak köszönhetően a nagyobb halakat is biztosan megtartja. Javasolt csali: aromás csemegekukorica.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 14 BRONZE 10DB/CS egy igazán kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet minden horgász érdemes kipróbálni. A horgokat a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják, és a legkiválóbb anyagokból készülnek, így biztos lehet benne, hogy a legjobb eredményeket éri majd el a horgászat során.

A termék mérete 14-es, ami azt jelenti, hogy a horog mérete kicsi, így ideális a keszegezéshez. Az ilyen típusú horgokat általában kisebb halak fogására használják, és a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 14 BRONZE 10DB/CS tökéletesen alkalmas erre a célra.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a horgnak a kialakítása. A szuper spade kialakításnak köszönhetően a horgok sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos horgok. A spade alakú kialakításnak köszönhetően a horog sokkal jobban beleszúródik a hal szájába, ami megakadályozza a hal kiesését.

A horog anyaga bronz, amely kiváló minőségű és tartós. A bronz anyagból készült horgok ellenállóak az oxidációval szemben, amely általában a horgok legnagyobb ellensége. Ez azt jelenti, hogy a horgok sokkal tovább tartanak, és nem rozsdásodnak el olyan gyorsan, mint más típusú horgok.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 14 BRONZE 10DB/CS kiváló minőségű horgokból áll, így biztos lehet benne, hogy a legjobb eredményeket éri majd el a horgászat során. A csomagban 10 darab horgot talál, így elegendő lesz a következő horgászatokra is.

Összességében a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 14 BRONZE 10DB/CS egy igazán kiváló minőségű horg, amelyet minden horgász érdemes kipróbálni. Az egyik legjobb előnye a kialakítása, amelynek köszönhetően a horgok sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos horgok. A bronz anyagból készült horgok ellenállóak az oxidációval szemben, így sokkal tovább tartanak, mint más típusú horgok. Ha valóban szeretne sikeres horgász lenni, akkor mindenképpen próbálja ki a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 14 BRONZE 10DB/CS-t!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák