DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 12 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41511-012
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 12

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy halakhoz ajánlott ez a közepes szárú, szakállas, széles öblű, bronzszínű, füles carbon horog.
Cikkszám: 41511-012
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 12
Szín: Bronz
Nagy halakhoz ajánlott ez a közepes szárú, szakállas, széles öblű, bronzszínű, füles carbon horog. A széles öböl miatt a horog nagy hústömeget tud átfogni és a szakáll is segít abban, hogy biztosan megtartsuk a kapást. Használható kisebb bojlival, kukoricával.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 12 BRONZE 10DB/CS az egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb horgászati kiegészítő a piacon. Az angliai Drennan cég által gyártott horog elképesztő erőt és tartósságot kínál minden horgász számára. A termék különleges ötvözetből készült, ami garantálja az erős és tartós horgokat, így egyedi megoldás a horgászok számára.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 12 BRONZE 10DB/CS 10 darabos kiszerelésben érhető el, és széles körben használható mindenféle halászathoz. A 12-es méretű horog, amely alkalmas kisebb halak és fiatalabb keszegfajok fogására. A horog kialakítása különleges, amely biztosítja, hogy a halak ne tudjanak kiszabadulni a horgokból, így biztosítva a sikeres keszegfogást.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 12 BRONZE 10DB/CS kiváló minőségű bronzból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A horog kialakítása különleges, biztosítva a horgászok számára az optimális tapadást és a jobb fogást. A horog csúcsa éles, így biztosítva a könnyű behatolást a halak szájába.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 12 BRONZE 10DB/CS egyedülálló kialakítása biztosítja, hogy a horgászok nagyobb sikereket érjenek el. A horgok kiváló minőségű anyagból készülnek, így biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. A horgok éles csúcsa biztosítja a könnyű behatolást a halak szájába, így garantálva a sikeres keszegfogást.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 12 BRONZE 10DB/CS a horgászok számára egyedülálló lehetőséget biztosít, hogy a legjobb eredményeket érjék el. A termék kiváló minőségű anyagból készült, így biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. A horgok éles csúcsa biztosítja a könnyű behatolást a halak szájába, így garantálva a sikeres keszegfogást.

Összességében a DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 12 BRONZE 10DB/CS kiváló minőségű horog, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A horog éles csúcsa garantálja a könnyű behatolást a halak szájába, így biztosítva a sikeres keszegfogást. Ha egy megbízható és hatékony horogra van szükséged, akkor a DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 12 BRONZE 10DB/CS az ideális választás. Ne habozz, vásárolj most és érezd a különbséget!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák