HOROG WIDE GAPE SPECIALIST 4

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41517-504
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

680 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kiváló minőségű füles horog az angol Drennan cégtől. Kifejezetten ponty, kárász, domolykó horgászatához ajánljuk, de nyugodt szívvel köthetjük fel zsinórunkra egyéb békés hal horgászata esetén is.

Kiváló minőségű füles horog az angol Drennan cégtől. Közepes (4-es, 6-os, 8-as) méretei ideálisak bojlis, illetve feeder horgászathoz, fűzött csalikhoz. A kisebb méretekkel pedig bátran úsztathatunk patakokban akár domolykóra is kenyérrózsával, vagy csontival megtűzve vehetjük üldözőbe a bányatavak pontyait. Kifejezetten ponty, kárász, domolykó horgászatához ajánljuk, de nyugodt szívvel köthetjük fel zsinórunkra egyéb békés hal horgászata esetén is.

A DRENNAN márka új terméke, a 'HOROG WIDE GAPE SPECIALIST 4' egy kiváló minőségű keszegező horog, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak! Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok értékelni fognak.

Ez a horog tökéletes méretű a keszegek fárasztásához, és kiválóan megfelel a ponty- és amurhorgászathoz is. A horog mérete 4-es, ami azt jelenti, hogy a horgászok széles körének megfelelő méretű. A horog kialakítása gondosan megtervezett, hogy biztosítsa a maximális tapadást és a gyors védelmet a keszegnek.

A horog kialakítása tökéletesen illeszkedik a keszegek szájához, és biztosítja, hogy a horog ne essen ki a halból. Ezenkívül a horog szára erős és tartós, így a horgászok nyugodtan horgászhatnak, tudva, hogy a horog nem fog eltörni.

A 'HOROG WIDE GAPE SPECIALIST 4' kiváló minőségű anyagokból készült. Az anyagok tartósak és ellenállnak a korróziónak, így a horog hosszú élettartamú lesz. A horog kiváló minőségű zsinórral van ellátva, ami biztosítja a megfelelő tapadást, és megakadályozza, hogy a horog kiesjen a halból.

A horog széles kapocsának köszönhetően a horgászok könnyen fel tudják kötni a horogot a zsinórjukra, és a horog könnyen beilleszthető a hal szájába. Ez a horog kiváló minőségű és hatékony termék, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak.

Összességében a 'HOROG WIDE GAPE SPECIALIST 4' egy kiváló minőségű keszegező horog, amely megfelel a horgászok széles körének. A horog tökéletes méretű a keszegek fárasztásához, és kiválóan megfelel a ponty- és amurhorgászathoz is. A horog kialakítása biztosítja a maximális tapadást és a gyors védelmet a keszegnek. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és hosszú élettartamú. A horog széles kapocsának köszönhetően a horgászok könnyen fel tudják kötni a horogot a zsinórjukra, és a horog könnyen beilleszthető a hal szájába. Ez a horog kiváló minőségű és hatékony termék, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák