MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 12

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43204-012
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43204-012
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 12
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli

Maruto 8346BL Black Nickel horog

A Maruto 8346 szakáll nélküli változata.
Ideális kukorica, vagy éppen pellet/bojli csalihoz. Széles öblének köszönhetően jól megül a hal szájában. A szakáll nélküli hegy különlegessége, hogy talán még jobban is akad, mint szakállas rokonai, illetve a fárasztás során nem tágítja ki az általa ütött sebet, így a leakadás esélye minimális. Vastag és acélos anyaga miatt nem hajlik ki még a legextrémebb körülmények között sem.

Füles horog, tehát könnyen köthető. Csomómentes kötéseknél is alkalmazható.

A MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 12' a horgászok által nagyon kedvelt és megbízható termék. A MARUTO márka horgász termékei között ez az egyik legnépszerűbb, és nem véletlenül. A 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 12' egy nagyon erős és tartós horog, amely kiváló minőségű anyagokból készült.

Az első dolog, ami rögtön szembetűnik ennek a terméknek az előnyeivel kapcsolatban, az, hogy ez a horog teljesen barbless. Ez azt jelenti, hogy nincs rajta hegyes kiálló rész, amely könnyen megsértheti a halat. Ez nagyon fontos szempont a horgászok számára, akik szeretnék megóvni a halakat, és biztosítani a fenntartható horgászatot.

A MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 12' kiváló minőségű anyagokból készült. A horog feje erős és tartós, hogy könnyen áttörje a hal bőrét és megakadályozza a horog kicsúszását. A horog testének anyaga pedig könnyű, de tartós, így nem fogja túlságosan megterhelni a zsinórt.

A horog fejének kialakítása kiválóan alkalmas a keszegezésre. A T.D.E.10° szög lehetővé teszi a horog nagyon hatékony beakasztását, még a legfinomabb zsinórral is. A horog fekete nikkel bevonata pedig nem csak a megjelenés szempontjából fontos, hanem megvédi a horogot a rozsdától és a korróziótól is.

A MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 12' mérete 12-es, ami ideális a keszegezéshez. A horog hossza 12 centiméter, így elég nagy ahhoz, hogy megfelelően befogja a halat, de nem olyan nagy, hogy nehézkes legyen a kezelése.

Összességében a MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 12' egy nagyon jó minőségű és megbízható horog, amely ideális a keszegezéshez. Kiváló minőségű anyagokból készült, teljesen barbless, és kiválóan alkalmas azoknak a horgászoknak, akik szeretnék megóvni a halakat, és biztosítani a fenntartható horgászatot. Ha olyan horogra van szükséged, amely megbízható és hatékony a keszegezéshez, akkor a MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 12' egy kiváló választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák