MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 14

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43204-014
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 14

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43204-014
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 14
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli

Maruto 8346BL Black Nickel horog

A Maruto 8346 szakáll nélküli változata.
Ideális kukorica, vagy éppen pellet/bojli csalihoz. Széles öblének köszönhetően jól megül a hal szájában. A szakáll nélküli hegy különlegessége, hogy talán még jobban is akad, mint szakállas rokonai, illetve a fárasztás során nem tágítja ki az általa ütött sebet, így a leakadás esélye minimális. Vastag és acélos anyaga miatt nem hajlik ki még a legextrémebb körülmények között sem.

Füles horog, tehát könnyen köthető. Csomómentes kötéseknél is alkalmazható.

A horgászat egy olyan hobbi, amelyet az emberek szerte a világon nagyon szeretnek. A MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 14' termék egy olyan horgászhorgot jelent, amelyet kifejezetten a keszegezéshez terveztek.

A MARUTO márkájú keszegező horgok a horgászok körében ismertek és elismertek a minőségükről és megbízhatóságukról. A 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 14' termék kiváló minőséget és tartósságot kínál a horgászok számára.

A termék mérete 14', ami azt jelenti, hogy a horgászok nagyobb halakat is foghatnak vele, mint például a keszeg, amely ezeknek a horgoknak a fő célpontjai közé tartozik.

A MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 14' termék előnyei közé tartozik a széles körű felhasználhatóság. A horgok kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

Az 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 14' termék további előnye a horog széles körű alkalmazhatósága. A horgokat kifejezetten a keszegezéshez tervezték, de más halakat is könnyen lehet velük fogni.

A termék kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A horgok kialakítása lehetővé teszi a halak biztonságos fogását, és minimalizálja a sérülések kockázatát.

Az 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 14' termék egy olyan horgászhorgot jelent, amelyet a horgászok bizalommal használhatnak a keszegezéshez. A termék kiváló minősége és tartóssága mellett a horog széles körű alkalmazhatósága miatt a horgászok sokféle halat tudnak vele fogásra vinni.

A MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 14' termék egy olyan horgászhorgot jelent, amelyet a horgászok bizalommal használhatnak a keszegezéshez. A termék kiváló minősége és tartóssága mellett a horog széles körű alkalmazhatósága miatt a horgászok sokféle halat tudnak vele fogásra vinni. A termék rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amelyekre a horgászoknak szükségük van a sikeres horgászathoz, és biztosítja, hogy a horgászat élménye minden alkalommal tökéletes legyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák