MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 12

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43205-012
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 12

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43205-012
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 12
Szín: BN
Változat: Szakállas

Maruto 8356-BD Black Nickel pontyozó horog

Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit.
8714BD egy olyan horog, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is.
A vastag acélnak köszönhetően, nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető.

A MARUTO márka a horgászok körében nagyon ismert és elismert márka, amely kiváló minőségű horgokat kínál a horgászok számára. A MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 12 egy olyan termék, amely kifejezetten a karpfogásra specializálódott, így a karpfogás szerelmesei számára kiváló választás lehet. A termék rendkívül masszív és tartós, így garantáltan hosszú időn keresztül használható marad.

A MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 12 kiváló minőségű, kovácsolt acélból készült, amely biztosítja a horgok tartósságát és erősségét. A termék egyenes szemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors kötést, ami különösen fontos a horgászat során. A termék további előnye, hogy a horgok füle nagyon masszív, így biztosítva van a halak biztonságos és hatékony kifogásának lehetősége.

A MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 12 fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely tovább növeli a tartósságot és ellenáll a rozsdának. A termék 12 méretű, így kiváló választás lehet nagyobb halak kifogására. A horgok éles barázdával rendelkeznek, amely biztosítja a hatékony és gyors csali befogást, ami különösen fontos a karpfogás során.

A MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 12 kiváló választás lehet a horgászok számára, akik szeretnék növelni a karpfogásuk hatékonyságát és eredményességét. A termék kiváló minőségű, masszív és tartós, így garantáltan hosszú időn keresztül használható marad. A termék további előnye, hogy könnyen használható és kiváló minőségű, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 12 segítségével sikeresen kifognak majd nagyobb halakat is.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák