MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12

Készleten
Cikkszám: EF-43010-012
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 12

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43010-012
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 12
Szín: BN
Változat: Szakállas
Maruto 8714BD BN horog

Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. 
8714BD egy olyan horog, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is. 
A vastag acélnak köszönhetően, nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO márka a horgászok által jól ismert és nagyra értékelt márka a horgászati ​​iparban. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb minőséget és hatékonyságot a horgászat során. Ez a termék egy olyan horgászati ​​eszköz, amely a horgászok számára nagy segítséget nyújt a célzott halak elkapásában.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' olyan termék, amely a horgászok számára számos előnnyel rendelkezik. Az első előnye a termék minősége. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a termék tartósságát, így a horgászok hosszú időn keresztül használhatják azt. A termék kiváló minőségű acélból készül, amely biztosítja a horgászati ​​eszközök kiváló teljesítményét. A termék kiváló minőségű kialakítása biztosítja, hogy a halak ne tudjanak megszökni a horogból.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' további előnye a termék mérete. A termék mérete 12', amely megfelelő a horgászat során használt legtöbb halnak. A termék mérete lehetővé teszi, hogy könnyebben és hatékonyabban kapjuk el a halakat.

A termék további előnye a termék kialakítása. A termék kialakítása különösen alkalmas a keszegezéshez. A termék kialakítása biztosítja, hogy a horog ne sérüljön, és hogy a halak ne tudjanak megszökni a horogból. A termék kialakítása kiváló minőségű, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják a terméket.

A termék további előnye a termék színe. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' fekete nikkel színű, amely biztosítja a termék esztétikai megjelenését. A fekete nikkel színű kialakítás lehetővé teszi a termék könnyű tisztítását és karbantartását.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' egy olyan termék, amely a horgászok számára számos előnnyel rendelkezik. A termék minősége, mérete, kialakítása és színe mind-mind olyan előnyök, amelyek garantálják, hogy a horgászok hatékonyan és eredményesen használják a terméket. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' egy olyan termék, amelyet minden horgász ajánlhat, és amely garantálja a sikeres horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák