MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 12

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43011-012
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43011-012
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 12
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit.
A 8714-es horog szakáll nélküli változata, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is.
A vastag acélnak és azért, mert a hegyén lévő szakáll nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 12 egy kiváló minőségű horgászati ​​felszerelés, amelyet a horgászok számára terveztek, akik a legjobb eredményeket akarják elérni. Ez a horog kiválóan alkalmas keszeg, ponty és más nagytestű halak fogására.

Ez a horog a legjobb minőségű anyagokból készült, és kifinomult tervezési jellemzőkkel rendelkezik, amelyek garantálják a hatékonyságot és a megbízhatóságot. A barbless kivitelnek köszönhetően a halak távozása könnyebb és biztonságosabb lesz. A fekete nikkel bevonat védelmet nyújt a korroziónak, amely a horog élettartamát jelentősen megnöveli.

Ez a horog 12-es méretű, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására. A T.D.E.5° kialakításnak köszönhetően a horog nagyon stabil és megbízható, ami nagyon fontos a nagytestű halak fogásakor.

Ez a MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 12 számos előnnyel rendelkezik. Először is, a kiváló minőségű anyagokból és a kifinomult tervezési jellemzőkből adódóan nagyon hatékony és megbízható. A barbless kialakításnak köszönhetően a halak távozása könnyebb és biztonságosabb, ami nagyon fontos a fenntartható horgászat szempontjából.

A fekete nikkel bevonat védelmet nyújt a korroziónak, ami jelentősen megnöveli a horog élettartamát. A 12-es méretű kivitel kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, a T.D.E.5° kialakítás pedig nagyon stabil és megbízható.

Összességében elmondható, hogy a MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 12 a legjobb választás a horgászok számára, akik a legjobb eredményeket akarják elérni. Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, kifinomult tervezési jellemzőkkel rendelkezik, és számos előnnyel rendelkezik a hatékonyság és a megbízhatóság szempontjából. Ha a legjobb minőségű horogra van szükséged, akkor ez a termék a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák