MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 12

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43851-012
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43851-012
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 12
Szín: BN
Változat: Szakállas
Az akadás ennél nem lehet tökéletesebb!

A Maruto cég több, mint 100 éve foglalkozik horgok létrehozásával. Ők tényleg kifejlesztenek egy új típust, nem pedig lemásolják a konkurencia termékeit.

Az önakasztós horgok csoportjába tartozó 9354-R, azzal a hajlított heggyel rendelkezik, amely szinte befordítja a hal szájába a horgot. Füles kivitelének köszönhetően csomómentes kötéssel jól köthető.
Kémiai élezése, nagyon hegyessé és tartóssá teszi az élét.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 12' egy olyan horgászhorog, amely a MARUTO márkájára jellemző minőséggel és megbízhatósággal rendelkezik. Ez az éles és tartós horog ideális választás a horgászok számára, akik keresik a kiváló minőségű és hatékony horgászati eszközöket.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 12' kiváló minőségű acélból készült, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló. A horog felülete fekete nikkel bevonattal van ellátva, amely nem csak nagyon vonzó kinézetet kölcsönöz a terméknek, hanem védi a rozsdától és a kopástól is.

Ez a horog kifejezetten a keszegező horgászok számára lett tervezve, akik szeretik a nagyobb méretű halakat horgászni. A 12-es méretű horog hossza 10 mm, ami tökéletesen alkalmas a közepes és nagyobb méretű keszegek horogra akasztására. A horog íve recurved, ami azt jelenti, hogy kicsit visszahajlik az ív végén, így még hatékonyabb a halak horogra akasztása.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 12' horog kiválóan alkalmas mind a folyóvízi, mind a állóvízi horgászatra. A horog feje rendkívül éles, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén átütse a hal száját, és biztosak lehessünk benne, hogy a fogásunk nem fog szétszakadni.

A horog csomózó pontja erős és tartós, így biztos lehetünk benne, hogy a halak nem tudják kiszakítani a horogat. A horog forgója lehetővé teszi a csalik szabadabb mozgását a vízben, ami még vonzóbbá teszi a halak számára a csalit.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 12' horog kiváló minőségű és hatékony eszköz a keszegező horgászok számára. Ha szeretnél egy olyan horogot, amely megbízható és hatékony, akkor nem kell tovább keresned. Válaszd a MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 12'-et, és élvezd a sikeres horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák