MARUTO HOROG 9411 10 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43302-010
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 10

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43302-010
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 10
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, erős, carbon horog, lapkás horogfejjel, közepesen vastag húsú, hosszú szárral, széles öböllel, szakállal.

A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység világszerte. A horgászok számára fontos, hogy minőségi és megbízható felszerelést használjanak, hogy sikeres legyen a halászat. A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG 9411 10 BLACK NICKEL 10DB/CS' termék kiváló minőségű horog, amely a horgászok számára számos előnnyel rendelkezik.

Az első és legfontosabb előnye a MARUTO HOROG 9411-nek, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. A horog feje vastag és erős, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. A rozsdamentes acélból készült horog egy nagyon erős és tartós anyag, amely ellenáll a korróziónak és a rozsdának. A fekete nikkel bevonat további védelmet nyújt az oxidáció ellen, és megakadályozza a horog rozsdásodását.

A MARUTO HOROG 9411 további előnye a formája. A horog nagyon éles és precízen kialakított, ami lehetővé teszi a könnyű és hatékony halászatot. A horog feje nagyon kicsi és kerek, ami kiválóan alkalmas a keszegek halászatára. A MARUTO HOROG 9411 könnyen behelyezhető a csalikba, és nagyon hatékonyan rögzül a halakban.

A horog mérete 10, ami a keszegek halászatához ideális. A 10-es méretű horog általában a kisebb halak fogására használatos, és kiválóan alkalmas a keszegek, pontyok és egyéb kisebb halak halászatára. A MARUTO HOROG 9411 10 BLACK NICKEL 10DB/CS termék egy kiszerelésben érhető el, amely tartalmaz 10 darab horogot. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászoknak elegendő mennyiségű horog álljon rendelkezésre, hogy sikeres halászatot végezhessenek.

A MARUTO HOROG 9411 további előnye, hogy könnyen használható. A horog kialakítása és mérete lehetővé teszi a könnyű és hatékony csalizást, és a horog éles végét könnyen behelyezheti a halak szájába. A horog könnyen kezelhető, és a horgászok számára kényelmes használatot biztosít.

Összességében, a MARUTO HOROG 9411 10 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű horog, amely a horgászok számára számos előnnyel rendelkezik. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és a fekete nikkel bevonat védelmet nyújt az oxidáció és a rozsdásodás ellen. A horog kialakítása és mérete lehetővé teszi a könnyű és hatékony halászatot, és a horog könnyen kezelhető. A MARUTO HOROG 9411 ideális a keszegek, pontyok és egyéb kisebb halak halászatára, és a kiszerelés lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű horog álljon rendelkezésre a sikeres halászathoz. Ha minőségi és megbízható horogot keresel, akkor a MARUTO HOROG 9411 a legjobb választás a számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák