MARUTO HOROG 9411 12 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43302-012
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43302-012
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 12
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, erős, carbon horog, lapkás horogfejjel, közepesen vastag húsú, hosszú szárral, széles öböllel, szakállal.

A MARUTO HOROG 9411 12 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű, keszegező horog, melyet a horgászok nagy örömmel használnak. A MARUTO márka az évtizedek során kiváló horgokat készített, és ez a modell sem kivétel. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és megbízható.

A horog mérete 12, ami ideális a keszegek és más kisebb halak horgászatához. A fekete nikkel bevonat még inkább növeli a horog tartósságát és ellenálló képességét. A horog éle éles és precízen megmunkált, így a halak könnyedén megakadnak rajta.

Az egyik legfontosabb előnye a MARUTO HOROG 9411-nek, hogy rendkívül könnyen felhelyezhető a zsinórra. A horog hegye széles, így a zsinór könnyen becsúszik rajta, és a horog is könnyedén rááll a hal szájára a kapás után.

A horog forgóval van ellátva, ami még nagyobb mozgásszabadságot biztosít a halnak a horgászat során. A forgó megakadályozza az összecsavarodást és a csomók kialakulását, így biztosítva a zökkenőmentes horgászat élményét.

A MARUTO HOROG 9411 12 BLACK NICKEL 10DB/CS nagyszerű választás minden horgásznak, aki kisebb halakat szeretne fogni. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós és megbízható. A horog mérete ideális a keszegek és más kisebb halak horgászatához. A fekete nikkel bevonat még inkább növeli a horog tartósságát és ellenálló képességét. A horog forgóval van ellátva, ami még nagyobb mozgásszabadságot biztosít a halnak a horgászat során, és megakadályozza az összecsavarodást és a csomók kialakulását. A MARUTO HOROG 9411 12 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazán kiváló termék, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák