MARUTO HOROG 9411 16 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43302-016
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 16

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43302-016
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 16
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, erős, carbon horog, lapkás horogfejjel, közepesen vastag húsú, hosszú szárral, széles öböllel, szakállal.

A MARUTO HOROG 9411 16 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan kiváló minőségű horgászfelszerelés, amely minden horgász számára megfelelő lehet. A MARUTO márka hosszú évek óta a horgászfelszerelések piacán van jelen, így a termék kiváló minőségét garantálja. A horog mérete 16, amely megfelelő a keszegező horgászatra. A fekete nikkel bevonat pedig stílusos megjelenést ad a horognak.

A MARUTO HOROG 9411 16 BLACK NICKEL 10DB/CS számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítségével azonnal meggyőződhetünk arról, hogy érdemes beszerezni ezt a terméket. Az első és talán a legfontosabb előnye, hogy a horog kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon is használható, és nem kell aggódnunk a horog törése miatt.

A horog kialakítása kifejezetten a keszegező horgászat szempontjából készült, így nagyon hatékonyan lehet vele keszeget fogni. A horog hegye éles, így könnyen a hal szájába hatol, és biztosan ott is marad. Az általános tapasztalatok azt mutatják, hogy a MARUTO HOROG 9411 16 BLACK NICKEL 10DB/CS nagyon hatékonyan működik a keszegező horgászat során.

A horog mérete nagyon fontos tényező a horgászat során. A MARUTO HOROG 9411 16 BLACK NICKEL 10DB/CS mérete ideális a keszegező horgászatra. A keszeg általában kisebb hal, így a kisebb méretű horog megfelelőbb lehet, hogy ne ártsunk a halnak, és ne roncsoljuk a száját. Ezen túlmenően, a horog mérete is fontos lehet a horgászfelszerelésünk tárolása során. A kisebb méretű horog egyszerűbben tárolható, és nem foglal olyan sok helyet.

A MARUTO HOROG 9411 16 BLACK NICKEL 10DB/CS egy csomagban 10 darabot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több horog is rendelkezésre áll, így nem kell aggódnunk, hogy elfogy a készletünk. Ezenkívül, ha esetleg elveszítünk egy horogat, akkor még mindig van tartalékunk.

Összességében a MARUTO HOROG 9411 16 BLACK NICKEL 10DB/CS kiváló minőségű horgászfelszerelés, amely megfelelő lehet minden horgász számára. A kiváló minőségű anyagokból készült horog hatékonyan működik a keszegező horgászat során, és a horog mérete is ideális ehhez a célhoz. A csomagban 10 darab horog található, amelyek biztosítják, hogy mindig legyen tartalékunk. Ha minőségi horgászfelszerelésre van szükséged, akkor a MARUTO HOROG 9411 16 BLACK NICKEL 10DB/CS megfelelő választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák