CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 6

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-46609-406
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46609-406
Méret: 6
Kitűnő minőségű, füles, szénacél horog. Kétrétegű teflonbevonatának köszönhetően tartós, magas a kopásállósága, jól bírja az extrém terhelést is! További előnye, hogy felülete síkos, ezért könnyebben akad és csúszik megfelelő pozícióba a horog. Mérettől függően bojlis, fenekező és method horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 6 egy kiváló minőségű horgászeszköz, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a termék kifejezetten a pontyhorgászatban válik hasznossá, és rengeteg előnnyel jár a horgászok számára.

A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 6 egy különleges, TF bevonattal ellátott horog, amelynek kialakítása lehetővé teszi a könnyű és hatékony halászatot. A TF bevonatnak köszönhetően a horog nagyon tartós és ellenálló, így biztosítva a hosszú élettartamot. Az Anti Snag technológia pedig lehetővé teszi, hogy a horog ne akadjon be akadékokba, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a kevésbé kényelmes helyzetekben sem.

A CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 6 mérete 6-os, így alkalmas közép- és nagyobb méretű halak fogására is. A horog kialakítása kiválóan alkalmas a bojlis horgászatra, és a TF bevonatnak köszönhetően a halak nehezen veszik észre a horog jelenlétét, így nagyobb esélye van a sikeres halászatra.

Az Anti Snag technológia azt jelenti, hogy a horog nem akad bele akadékokba, mint például a növényekbe vagy a kövekbe, így a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy elveszítik a halukat. A horog kialakítása kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, és a TF bevonatnak köszönhetően a halak nehezen veszik észre a horog jelenlétét, így nagyobb esélye van a sikeres halászatra.

Összességében a CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 6 egy kiváló minőségű horgászeszköz, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A horog kialakítása kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, és a TF bevonatnak köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló. Az Anti Snag technológia pedig lehetővé teszi a könnyű és hatékony halászatot, amelynek során a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy elveszítik a halukat. Ha szeretnél egy megbízható és hatékony horgászeszközt, akkor a CRALUSSO ANTI SNAG HOROG TF BEVONAT 6 a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák