CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 10

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33908-110
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 10

760 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33908-110
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 10
Változat: Szakáll nélküli
A Cralusso fejlődése és fejlesztései a feeder horgászat terén is nyomon követhetők! Egyik újdonsága a Carpmagnet Barbless horog, mely szinte mágnesként vonzza a pontyokat és nem engedi el őket a fárasztás során. Egyik legnagyobb tévhit, hogy a szakáll nélküli horogról lefordul a hal! Nem fordul le, mivel a zsinórunkat folyamatosan feszesen tartjuk, így nem tud kifordulni a hal szájából. A modern rugalmas horgászbotokkal ráadásul, sokkal finomabban fáraszthatjuk a halat.

Ráadásul a Cralusso Carpmagnet egy olyan speciális anyagból készült, mely még nagyobb terhelés hatására sem hajlik ki. Hegye tű éles és sokáig tart.

A füles megoldásnak köszönhetően könnyen köthető és az oly népszerű csomómentes kötés is alkalmazható vele.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 10' egy speciális horgászhorgó, amely kifejezetten a pontyozók igényeihez lett tervezve. A CRALUSSO márka mindig is a minőségi termékeiről volt híres, és a CARPMAGNET BARBLESS sem okoz csalódást.

A horgokat kiváló minőségű acélból készítik, amelynek köszönhetően rendkívül erősek, és megfelelnek a legmagasabb terhelési igényeknek is. A horgok kialakítása tökéletesen illeszkedik a pontyok szájába, így biztosítva a nagyobb fogásokat. A CARPMAGNET BARBLESS horgok barbless kialakítással rendelkeznek, amely elősegíti a halak sérülésmentes visszaengedését a vízbe.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 10' különböző méretekben kapható, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy válasszanak a hal méretének megfelelő horgok közül. A horgok csomagban 12 darabos kiszerelésben kaphatóak, így kényelmesen tudod eltárolni őket a horgászatok során.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS horgok könnyen használhatóak és rendkívül megbízhatóak. A horgok kiváló minősége miatt nem kell aggódnod a meghibásodás miatt, így azokat hosszú távon használhatod. A CARPMAGNET BARBLESS horgok kialakítása lehetővé teszi a könnyű és hatékony halak horogra akasztását, ami nagyon fontos, ha nagyobb mennyiségű halat szeretnél fogni.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS horgokkal horgászni a pontyokra igazi élmény. A termék magas minősége és megbízhatósága miatt biztos lehetsz benne, hogy minden horgászat során nagyobb mennyiségű halat fogsz. A horgok kiváló minősége és könnyű használata miatt a CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 10' a legjobb választás a pontyozók számára.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS horgok méretei: 10.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák