CRALUSSO CARPower TF Coat 10pcs 2

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46610-002
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2
780 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46610-002
Kiszerelés: 8 db/cs
Méret: 2
Erő és minőség! A Cralusso 2017-es újdonsága, a CARPower pontyozó horog kifejezetten a nagytestű halak horgászatához lett kifejlesztve.
A magas minőségű acélból, japán precizitással készült horog, teflon bevonatú, melynek köszönhetően rendkívül sima felületű, különleges tapintású horog, lézer élezésű heggyel. Mint minden Cralusso horog, úgy a CARPower is - súlyának és vastagságának pontos adataival - hozzásegíti önt, a horgászatához ideális csali-horog súlykombináció megválasztásához. Kialakításának köszönhetően, bojlok, pelletek rögzítésére, csalitüskés megoldással is használhatjuk.
(forrás:cralusso)

A CRALUSSO CARPower TF Coat 10pcs 2 pontyozó horog egy igazán remek választás minden olyan horgász számára, aki szeretne minőségi felszerelést használni a vízparton. Ez az új és innovatív pontyozó horog kifejezetten a nagyobb halak fogására lett kifejlesztve, így ideális választás lehet minden olyan horgász számára, aki szeretne nagyobb halakat fogni.

A CRALUSSO CARPower TF Coat 10pcs 2 pontyozó horog különlegessége, hogy a szárának bevonata kifejezetten a pontyok érzékeny szájához lett tervezve. Ezzel garantáljuk, hogy a horog könnyen belemegy a hal szájába, így csökkentve a pontyhorgászat során a halak sérülésének esélyét. Ezen kívül a horog kiváló minőségű, erős acélból készült, így nem kell aggódnod az esetleges törések miatt sem.

A CRALUSSO CARPower TF Coat 10pcs 2 pontyozó horog mérete 2. Ez a méret kifejezetten a nagyobb pontyok fogására lett tervezve, így ha szeretnél igazán nagy halakat fogni, akkor ezt a méretet ajánljuk neked.

Ezen kívül a CRALUSSO CARPower TF Coat 10pcs 2 pontyozó horog kiválóan használható mind feeder, mind bojlis horgászat során. A horog különleges kialakítása és bevonata miatt garantáltan jól működik mindkét módszer esetében.

A CRALUSSO CARPower TF Coat 10pcs 2 pontyozó horog csomagban 10 darabot tartalmaz, így akár hosszabb horgászatok során is bőven van lehetőséged arra, hogy kipróbáld ezt a fantasztikus horogfajtát.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO CARPower TF Coat 10pcs 2 pontyozó horog egy igazán kiváló minőségű, erős és hatékony felszerelés minden olyan horgász számára, aki szeretne nagyobb halakat fogni. Ha te is szeretnél egy olyan horogot, amely garantáltan jól működik, akkor válaszd a CRALUSSO CARPower TF Coat 10pcs 2 pontyozó horogot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák