CRALUSSO HOROG CHINU FÜLES TF-LON BEV. 6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46607-006
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

860 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46607-006
Kiszerelés: 13 db
Méret: 6
Szín: Szürke
A pontyhorgászok által egyik legkedveltebb forma a Chinu TF füles horog, mely teflonhoz hasonló bevonattal rendelkezik, ami rendkívül sima felületet és különleges tapintást biztosít a Chinu TF füles horognak. Nemesacél felhasználásával készült Chinu TF füles horog hegye kiváló, öblét kovácsolt, enyhén lapított módon alakították ki, hogy karcsúbb, és még erősebb legyen, nagyobb testű halakkal is sikeresen megbirkózzon. Az előszeretettel használt füles kiképzés többféle horogkötést is lehetővé tesz, melynek köszönhetően tűzött és fűzött csalik felkínálására is alkalmas. Erős kivitele miatt, főleg ponty és amúr horgászok használják nagy szeretettel a Chinu TF füles horgot. Biztosak lehetünk abban, hogy a Chinu profillal rendelkező horgok megfelelően erősek és kiváló akadást nyújtanak!

A CRALUSSO HOROG CHINU FÜLES TF-LON BEV. 6 egy kiváló minőségű horgászszerszám, amely a horgászok számára ideális választás lehet. Ez a horog kifejezetten a pontyozó horgászok számára készült, és számos előnnyel rendelkezik.

Először is, a CRALUSSO HOROG CHINU FÜLES TF-LON BEV. 6 rendkívül tartós és erős. A TF-LON bevonatnak köszönhetően a horog ellenáll a korróziónak és a kopásnak, így hosszú ideig használható. Ezenkívül a horog kialakítása is nagyon stabil és megbízható, így biztosítva van a megfelelő kapaszkodást és a hal biztonságos kifogását.

A CRALUSSO HOROG CHINU FÜLES TF-LON BEV. 6 kialakításának köszönhetően a horog nagyon könnyen kivehető a hal szájából, ami jelentősen csökkenti a hal sérülésének kockázatát. A horog füle pedig lehetővé teszi a horog könnyű és biztonságos rögzítését az előkéhez.

Az CRALUSSO HOROG CHINU FÜLES TF-LON BEV. 6 mérete 6-os, ami ideális a közepes és nagyobb méretű pontyok kifogásához. A horog kiválóan működik mind a bojli, mind pedig a pelletek használatakor.

Ha szeretnél a horgászatod során megbízható és tartós horogot használni, akkor a CRALUSSO HOROG CHINU FÜLES TF-LON BEV. 6 lehet a megfelelő választás számodra. Ez a horog biztosítja a megfelelő kapaszkodást és a hal biztonságos kifogását, miközben csökkenti a hal sérülésének kockázatát. A horog füle lehetővé teszi a horog könnyű és biztonságos rögzítését az előkéhez, így biztosítva a maximális hatékonyságot a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák