CRALUSSO HOROG CHINU LAPKÁS BONZ 8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46608-008
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46608-008
Kiszerelés: 14 db
Méret: 8
Szín: Bronz
A pontyhorgászok által egyik legkedveltebb forma a Chinu horog, mely bronzszínű megjelenésével, univerzálisan használható a különböző árnyalatú mederfenéken is. Nemesacél felhasználásával készült Chinu horog hegye kiváló, öblét kovácsolt, enyhén lapított módon alakították ki, hogy karcsúbb, és még erősebb legyen, nagyobb testű halakkal is sikeresen megbirkózzon. Kisebb méretei kiválóak nyílt vízi úszós horgászathoz, míg a nagyobb méretekkel nyugodtan feederezhetünk vagy felvehetjük a kesztyűt az akadókban rejtőző legrafináltabb pontyokkal is.

A CRALUSSO HOROG CHINU LAPKÁS BONZ 8 egy kiváló minőségű, megbízható és hatékony horgásztermék, amely kifejezetten a pontyozásra lett tervezve. Ez a horog a CRALUSSO nevű márkától származik, amely horgászati ​​felszereléseket gyárt, amelyek kiváló minőséget és teljesítményt nyújtanak a horgászok számára. Ez a konkrét horog kifejezetten a pontyozásra lett tervezve, és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a horgászok számára a legjobb eredményeket.

A CRALUSSO HOROG CHINU LAPKÁS BONZ 8 nagyon kényelmes a használat során, és nagyon könnyű a csalikhoz való csatlakoztatás. A horog mérete 8, és ez egy nagyon hatékony méret a pontyozáshoz. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a csalikat nagyon hatékonyan rögzítse, és biztosítja a pontyok hatékony fogását. Az anyag, amelyből a horog készült, nagyon erős és tartós, ami lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül használhassuk.

A CRALUSSO HOROG CHINU LAPKÁS BONZ 8 nagyon sok előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagyon hatékonyan működik a pontyok fogásában. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy hatékonyan rögzítse a csalikat, és biztosítsa a pontyok hatékony fogását. Ezenkívül a horog nagyon erős és tartós, ami lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül használhassuk.

A CRALUSSO HOROG CHINU LAPKÁS BONZ 8 másik előnye, hogy nagyon könnyen használható. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy nagyon könnyen csatlakoztassa a csalikat, és nagyon kényelmes a használat során. A horog emellett nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy különböző méretű csalikat használjunk.

A CRALUSSO HOROG CHINU LAPKÁS BONZ 8 egy kiváló minőségű horgásztermék, amely megfelelően tervezett és kivitelezett. Ez a horog nagyon hatékony a pontyok fogásában, és nagyon könnyen használható. Ha a pontyozás szerelmese vagy, és hatékony horgászfelszerelést keresel, akkor a CRALUSSO HOROG CHINU LAPKÁS BONZ 8 egy kiváló választás lehet. A horog mérete 8-as, ami egy nagyon hatékony méret a pontyozáshoz, és biztosítja, hogy hatékonyan rögzíthessük a csalikat, és nagyobb eséllyel találjuk meg a pontyokat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák