CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS2

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46606-002
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

930 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46606-002
Kiszerelés: 6 db
Méret: 2
Szín: Sötétszürke
A legmodernebb technológia alkalmazásával készült ez a különleges Delta Chinu horog. A horog hegyét három különböző szögben metszették be a japán gyár szakemberei, mely által egy rendkívül hegyes egyedi élkialakítású horgot sikerült megalkotniuk. Az alkalmazott HI TECH megoldással arra is figyelmet fordítottak, hogy a száron, a lapka kialakításánál mikro recézett felület és horony biztosítsa a zsinór stabil rögzülését a horgon. Tűzött és fűzött csalik felkínálására is használható, főleg ponty és amúr horgászathoz ajánlott. Biztosak lehetünk abban, hogy az ilyen heggyel és a legelterjedtebb Chinu profillal rendelkező horgok kiváló akadást nyújtanak!

A CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS2 egy kiváló minőségű horog, amelyet a horgászok mindenhol nagyra értékelnek. Ez a horog a CRALUSSO márkájú termékek egyik legjobb darabja, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt különösen népszerű a horgászok körében.

Először is, a CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS2 kiváló minőségű anyagokból készült. A horog maga nagyon erős és tartós, így nem kell aggódnod amiatt, hogy el fog törni, ha nagy halat akarsz fogni. Emellett a horog kialakítása is nagyon előnyös, és lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan ragadd meg a halat.

A CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS2 mérete is nagyon előnyös a horgászok számára. A horog mérete kicsi, így ideális kisebb halak, mint például a ponty, vagy kisebb süllők, fogásához. Emellett a horog lapka kialakítása is rendkívül előnyös, mivel lehetővé teszi, hogy hatékonyan ragadd meg a halat, és megakadályozza annak kifordulását a horogból.

Ezenkívül a CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS2 kiváló minőségű, és hosszú élettartammal rendelkezik. A horog tartós anyagokból készült, így sokáig használható anélkül, hogy elveszítené hatékonyságát vagy erősségét. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a horog gyakori cseréjével kapcsolatban, és spórolhatnak az idő és a pénz költségein.

Összességében a CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS2 egy nagyon hasznos és előnyös horog a horgászok számára. A horog nagy előnye a kiváló minőségű és tartós anyagokból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és az erős hatást. Emellett a horog mérete kicsi, és lehetővé teszi a kisebb halak hatékony fogását. Tehát ha keresel egy hatékony és megbízható horogot a horgászat során, a CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS2 ideális választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák