CRALUSSO HOROG MARUSEIGO FÜLES TF-LON BEV. 8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46609-008
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

840 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46609-008
Kiszerelés: 10 db
Méret: 8
Szín: Szürke
Brutális erősségű Maruseigo TF horog, PTFE bevonatának köszönhetően rendkívül sima felülettel, különleges tapintással és lézer élezésű heggyel rendelkezik. A legkiválóbb Japán acélból kovácsolt, enyhén lapított kivitelben készült a Maruseigo TF horog. Különösen azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik nagytestű pontyra, amúrra, márnára horgásznak. Szívósan küzdő halak megfogásához elengedhetetlen a jól akadó, erős, megbízható horog, mely a legnagyobb terhelésnél is elképesztő erőtartalékkal rendelkezik. Szívósan küzdő halak megfogásához elengedhetetlen a jól akadó, erős, megbízható horog, mely a legnagyobb terhelésnél is elképesztő erőtartalékkal rendelkezik.

A CRALUSSO HOROG MARUSEIGO FÜLES TF-LON BEV. 8 egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely ideális választás a pontyozók számára. Ez a nagyszerű termék számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy hatékonyabb és eredményesebb legyen a horgászatod.

Ez a horgászhorog a CRALUSSO márka kiváló minőségű terméke, amelyet a legjobb alapanyagokból készítettek el. A MARUSEIGO FÜLES TF-LON BEV. 8 horgászhorog kiváló minőségű TF-Lon bevont acélból készült, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló a korróziónak. Ennek köszönhetően a horgászhorog hosszú élettartammal rendelkezik, így évekig használhatod anélkül, hogy aggódnod kellene a kopás és a sérülés miatt.

A MARUSEIGO FÜLES TF-LON BEV. 8 horgászhorog nagy előnye az, hogy kifejezetten a pontyozók igényeire lett tervezve. A füles kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog könnyedén beakassza a halat, és csökkenti a horog kihúzásának esélyét. Ez az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolja a horgászat eredményességét, és a CRALUSSO horgászhorog megoldást nyújt erre a problémára.

A termék mérete is nagyon fontos tényező a horgászathoz. A MARUSEIGO FÜLES TF-LON BEV. 8 horgászhorog 8-as méretű, ami azt jelenti, hogy ideális választás a közepes méretű pontyok fogásához. Ez a méret tökéletesen megfelel a legtöbb horgászati ​​igénynek, és lehetővé teszi, hogy nagyszerű eredményeket érjél el a horgászat során.

A CRALUSSO horgászhorog további előnye, hogy kiválóan működik mindenféle csalival. A TF-Lon bevonatnak köszönhetően a horog felülete sima és csúszós, így könnyedén behatol a hal szájába, és megakadályozza a csali elvesztését vagy a hal elszökését.

Összességében a CRALUSSO HOROG MARUSEIGO FÜLES TF-LON BEV. 8 a pontyozók számára kiváló választás, amelynek számos előnye van. A tartós kivitel, az ideális méret, a füles kialakítása és a sima felületű bevonat mind azt jelentik, hogy ez a horgászhorog segíti a horgászatodat, és garantálja a nagyszerű eredményeket. Ha hatékonyabbá szeretnéd tenni a horgászatodat, akkor a CRALUSSO HOROG MARUSEIGO FÜLES TF-LON BEV. 8 az egyik legjobb választás, amely rendelkezésedre áll.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák