CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS10

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46605-010
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 10

920 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46605-010
Kiszerelés: 10 db
Méret: 10
Szín: Sötétszürke
Japán horoggyár mérnökei nem bízták a véletlenre a halfogást. A különleges kialakítású SB Chinu horog, egy mikro és egy normál méretű szakállal is rendelkezik. Az előre tolt mikro szakáll segíthet abban, hogy az épp hogy csak megakadt halat is nagyobb eséllyel juttathasd a szákba. Az SB Chinu nemesacél horog hegye kiváló, öblét kovácsolt kivitelben készítették, hogy az enyhén lapított profil, nagyobb terheléssel is megbirkózzon. Tűzött és fűzött csalik felkínálására is használható, főleg ponty és amúr horgászathoz ajánlott.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS10 egy olyan horgászati eszköz, amelyet a pontyhorgászok körében nagyon kedveltek. Ez a horog egy olyan különleges kialakítású, amelynek köszönhetően rendkívül hatékonyan lehet vele horgászni. A lapkás forma és a chinu hegy kombinációja egyedülálló módon biztosítja a halak megbízható fogását.

A termék mérete 10, ami azt jelenti, hogy közepes méretű halak horgászatára ideális. Ez a méret a pontyhorgászok számára a leggyakrabban használt méret, így ez a horog egy igazi alapdarab a horgászfelszerelésben. A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS10 különleges kialakításának köszönhetően nagyon jól illeszkedik a csalira, így a halak nehezebben tudnak kicsúszni a horogból.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS10 egyik legnagyobb előnye az, hogy rendkívül könnyen használható. A horog hegye nagyon éles és könnyen átszúrja a hal száját, így a halakat könnyedén lehet kicsalni a vízből. A lapkás forma további előnye, hogy a horog tovább marad a hal szájában, így a horgászoknak több idejük van arra, hogy a halat biztonságosan kivegyék a vízből.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS10 további előnye, hogy rendkívül erős és tartós anyagból készült. Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, így sokáig használható marad. A horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a horog eltörik vagy megsérül a használat során, mivel a CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS10 kiváló minőségű anyagokból készült.

Összességében, a CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS10 egy olyan kiváló minőségű horgászati eszköz, amelynek számos előnye van. A lapkás forma és a chinu hegy kombinációja egyedülálló módon biztosítja a halak megbízható fogását, míg a horog erős és tartós anyagból készült. A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS10 ideális választás a pontyhorgászok számára, akik egy hatékony és megbízható horogra vágynak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák