CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46605-004
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

920 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46605-004
Kiszerelés: 9 db
Méret: 4
Szín: Sötétszürke
Japán horoggyár mérnökei nem bízták a véletlenre a halfogást. A különleges kialakítású SB Chinu horog, egy mikro és egy normál méretű szakállal is rendelkezik. Az előre tolt mikro szakáll segíthet abban, hogy az épp hogy csak megakadt halat is nagyobb eséllyel juttathasd a szákba. Az SB Chinu nemesacél horog hegye kiváló, öblét kovácsolt kivitelben készítették, hogy az enyhén lapított profil, nagyobb terheléssel is megbirkózzon. Tűzött és fűzött csalik felkínálására is használható, főleg ponty és amúr horgászathoz ajánlott.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS4 egy olyan horgászati eszköz, amelyet a pontyozók számára készítettek. Az eszköz megjelenése és kialakítása már az első pillantásra is magabiztosságot és erőt sugároz. Az eszköz kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetünk benne, hogy hosszú éveken át szolgálni fog minket.

A termék mérete 4 mm, ami azt jelenti, hogy az általa megragadható halak mérete akár a 5-8 kilogrammos súlyt is elérheti. A horgászok számára fontos, hogy az eszköz, amelyet használnak, megfelelően erős legyen, hogy a nagyobb halakat is biztonságosan ki tudják fogni. A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS4 ebben a tekintetben is megfelel az elvárásoknak.

Az eszköz kialakítása kifejezetten azért történt így, hogy a horgászok számára könnyen és hatékonyan tudjanak halat fogni. A termék elülső része lapos és kicsi, így a halaknak szinte esélyük sincs arra, hogy kiszabaduljanak a horogból. A termék hátsó része pedig erős és masszív, így a nagyobb halak is könnyen kiemelhetőek a vízből.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS4 további előnye, hogy rendkívül könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. A horgászoknak nincs szükségük bonyolult beállításokra vagy különleges technikákra ahhoz, hogy sikeresen ki tudják fogni a halakat. Az eszköz könnyen használható, így akár a kezdő horgászok is sikeresen használhatják.

Az eszköz további előnye, hogy könnyen és gyorsan cserélhetők a horogfejek. Ez azt jelenti, hogy a horgászok sokkal rugalmasabban tudnak dolgozni, és a különböző halakhoz megfelelően választhatják ki az ideális horogfejet.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS4 egy kiváló minőségű és hatékony horgászati eszköz, amelyet a pontyozók számára készítettek. Az eszköz erős, masszív és könnyen használható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy sikeresen ki tudják fogni a különböző méretű halakat. Ha te is hatékony eszközt keresel a horgászathoz, akkor a CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS4 a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák