CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46605-006
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

920 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46605-006
Kiszerelés: 9 db
Méret: 6
Szín: Sötétszürke
Japán horoggyár mérnökei nem bízták a véletlenre a halfogást. A különleges kialakítású SB Chinu horog, egy mikro és egy normál méretű szakállal is rendelkezik. Az előre tolt mikro szakáll segíthet abban, hogy az épp hogy csak megakadt halat is nagyobb eséllyel juttathasd a szákba. Az SB Chinu nemesacél horog hegye kiváló, öblét kovácsolt kivitelben készítették, hogy az enyhén lapított profil, nagyobb terheléssel is megbirkózzon. Tűzött és fűzött csalik felkínálására is használható, főleg ponty és amúr horgászathoz ajánlott.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS6 egy olyan kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet a legmagasabb színvonalú anyagok felhasználásával készítettek. A CRALUSSO márka az egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb márka a horgászok körében, és ezt a terméket kifejezetten azoknak a horgászoknak tervezték, akik a pontyozás terén szeretnének kiváló eredményeket elérni.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS6 rendkívül erős és tartós, így biztos lehet benne, hogy akár a legnagyobb pontyokat is biztonságosan foghatja vele. A horog mérete 6-os, így a közepes méretű halak fogására is alkalmas. A horog lapkás kialakítása lehetővé teszi a még hatékonyabb fogást, így a pontyokat könnyen és gyorsan meg lehet fogni.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS6 nagy előnye, hogy könnyen használható, és a horgászok számára nagyon kényelmes. A horog forgóval van ellátva, így a halak fogása során a horog könnyen és simán mozoghat, ami elősegíti a jobb eredmények elérését. A horog konstrukciója lehetővé teszi a könnyű beakasztást, így a halakat sokkal hatékonyabban lehet fogni.

A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS6 nagyon sokoldalú, és a horgászok számos különböző helyzetben és körülmények között használhatják. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távon is megbízhatóan működik. A horog lapkás kialakítása lehetővé teszi a nagyobb fogási esélyeket, így a horgászok nagyobb pontyokat is foghatnak.

Összességében, a CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS6 egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely a legmagasabb színvonalú anyagok felhasználásával készült. A horog nagyon erős és tartós, és lehetővé teszi a nagyobb fogási esélyeket. A horog lapkás kialakítása lehetővé teszi a még hatékonyabb fogást, így a horgászok könnyen és gyorsan meg tudják fogni a pontyokat. A CRALUSSO HOROG SB CHINU LAPKÁS6 minden horgász számára ajánlott, aki a pontyozás terén szeretne kiváló eredményeket elérni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák