CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 2/0

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47091-020
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2/0

1230 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47091-020
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 2/0
Szín: BN
Változat: Szakállas
Egy tipikus rablós horog a Cralusso-tól!

A horog szárán elhelyezett szakállak biztosítják, hogy a felhelyezett csali ne csússzon le róla.
Nincs is annál rosszabb, mint amikor a szépen felhelyezett giliszta, vagy halszelet a dobás során egy gombóccá ugrik össze a horog öblébe. A kapás esélye így szinte nulla. Ezen felül ezt a horgot műcsalis horgászathoz is használhatjuk, felhúzhatunk rá gumihalat vagy twistert és egy winged jiggel kombinálva, vagy cheburashkával már üldözőbe is vehetjük a ragadozókat.

Erős anyaga nem hajlamos a kihajlásra, a csontos ragadozó pofát könnyedén átüti.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 2/0 a CRALUSSO márka egyik legjobb terméke, amely tökéletesen alkalmas a csukahorgászatra. Az 1,5 cm hosszú, vékony és rugalmas szilikonból készült csalit 8 darabos csomagban kínálják, amelyek mindegyike 2/0 méretű horoggal van ellátva. Ez a CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 2/0 csali nagyszerű választás a tapasztalt és kezdő horgászok számára is.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 2/0 csalit különösen azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik az élő csalik használatától szeretnének eltérni, és kipróbálni valami újat. Az egyik fő előnye ennek a csalinak, hogy nagyon élethűen mozog a vízben, amely elősegíti a ragadozó halak vonzását. Az ilyen típusú csalik nagyon hatékonyak, mivel a csukák nagyon agresszívan támadják meg őket.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 2/0 csali kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a vízben való használatnak. A csali azonban nem csak tartós, hanem nagyon könnyen használható is. A csali egyik vége hegyes, így könnyedén fel lehet húzni a horogra, és az másik vége kerek, amely lehetővé teszi, hogy a csuka minél természetesebbnek lássa.

A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 2/0 csali mérete és súlya ideális a csukák számára, ami azt eredményezi, hogy a ragadozó halak sokkal könnyebben megtámadják. A csali mérete 1,5 cm, amely nagyon hasonlít a valódi csigához, amely az egyik kedvenc ételük. A súlya is nagyon könnyű, így a csali nagyon könnyen mozog a vízben.

Összességében a CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 2/0 egy nagyszerű csali a csukák horgászatára. Nagyon élethűen mozog a vízben, és könnyen felhelyezhető a horogra. A csali mérete és súlya is ideális a csukák számára, és nagyon hatékony a ragadozó halak vonzására. A CRALUSSO ZANDER-WORM (8DB/CS) 2/0 csali minden horgász számára ajánlott, aki szeretne kipróbálni valami újat és megbízható csalit keres a csukák horgászatához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák