DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 1 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41540-001
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41540-001
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 1
Szín: BN
Változat: Szakállas
Drennan Continental Boilie horog

Az exkluzív csomagolásban polcokra kerülő Drennan Continental Boilie horog a bojlis és fűzött csalis módszerekhez ajánlott modell.

A csomó nélküli rögzítést lehetővé tevő, füles horog, kapitális halak horgászatához való minőségben, különböző méretekben kapható.

Speciálisan erős, vastag húsú, hosszú szárú, kemény öblű horog, amire felfűzhető simán akár a kukorica is, plusz hajszálelőkén, fűzőtt csalik, bojlik is kiválóan prezentálhatóak vele.

Kiváló kialakítású, éles hegye biztosan akad és a legnagyobb pontyokkal is elbír.

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 1 BRONZE 10DB/CS az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének könnyen és hatékonyan elkapni a pontyokat. A Drennan márka évek óta a horgászok legjobb barátja, és ez a termék is biztosítja a horgászok számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot.

Ez a horog nagyon erős és tartós anyagból készült, ami lehetővé teszi a könnyű és hatékony halászatot. A kontinentális bojli horog az egyik legnépszerűbb horgok közé tartozik, és az egyik oka annak, hogy ennyire népszerű, az az, hogy nagyon hatékony a pontyok elkapásában.

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 1 BRONZE 10DB/CS kiváló minőségű bronz anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot, és ellenáll a korróziónak és a rozsdának. A horog mérete 1, ami azt jelenti, hogy ez a horog kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb méretű pontyok elkapására.

Ez a horog a legjobb választás azok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni, és nem akarnak csalódást okozni. A horog megfelelő mérete és tartóssága lehetővé teszi, hogy a horgászok bármilyen körülmények között halászhassanak. A horog hossza 32 mm, ami azt jelenti, hogy elegendő hely van a csalira, és a pontyoknak elegendő helye van, hogy beleharapjanak.

Ha hatékony és eredményes horgászatra vágysz, akkor a DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 1 BRONZE 10DB/CS a legjobb választás számodra. Ez a horog biztosítja a minőséget, a tartósságot és az eredményességet, amelyre szükséged van a sikeres horgászathoz. Ne habozz, vásárolj most, és tapasztald meg a különbséget!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák