DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 2 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41540-002
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41540-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: BN
Változat: Szakállas
Drennan Continental Boilie horog

Az exkluzív csomagolásban polcokra kerülő Drennan Continental Boilie horog a bojlis és fűzött csalis módszerekhez ajánlott modell.

A csomó nélküli rögzítést lehetővé tevő, füles horog, kapitális halak horgászatához való minőségben, különböző méretekben kapható.

Speciálisan erős, vastag húsú, hosszú szárú, kemény öblű horog, amire felfűzhető simán akár a kukorica is, plusz hajszálelőkén, fűzőtt csalik, bojlik is kiválóan prezentálhatóak vele.

Kiváló kialakítású, éles hegye biztosan akad és a legnagyobb pontyokkal is elbír.

DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 2 BRONZE 10DB/CS - A profi horgászok választása

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 2 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű és megbízható horgászhorog, amely kifejezetten a pontyozó horgászok igényeire lett tervezve. A horog rendkívül hatékony és meggyőzően biztonságos, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a halakat biztonságosan és eredményesen tudják kifogni.

A horog mérete 2, ami optimális a pontyozó horgászat szempontjából. A horog 10 darabos kiszerelésben kapható, így a horgászok minden egyes alkalommal biztosak lehetnek abban, hogy elegendő mennyiségű horoggal rendelkeznek.

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 2 BRONZE 10DB/CS kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenálló. A horog rendkívül hatékony, és a megfelelő kötéstechnika használata esetén kiválóan működik. A horog belső íve szélesebb, mint a hagyományos horogoké, így nagyobb eséllyel fogja meg a halat.

A termék előnyei között említhető, hogy a horog rendkívül könnyen használható, és a horgászok számára könnyen alkalmazható. Az anyag minősége kiváló, ami biztosítja a horog tartósságát és megbízhatóságát. A horog rendkívül hatékony és biztonságos, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halakat biztonságosan és eredményesen tudják kifogni.

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 2 BRONZE 10DB/CS egy kiváló választás a pontyozó horgászok számára, akik a minőséget, megbízhatóságot és hatékonyságot keresik. A termék használata egyszerű és hatékony, így a horgászok számára garantáltan sikeres és eredményes horgászatot biztosít.

Összefoglalva, a DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 2 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű és megbízható horgászhorog, amelyet a profi horgászok választanak. A horog hatékony, biztonságos és könnyen használható, így a horgászok minden egyes alkalommal biztosak lehetnek abban, hogy sikeres és eredményes horgászatot folytathatnak. Ha minőségi és megbízható horgászhorogot keresel, akkor a DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 2 BRONZE 10DB/CS a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák