DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 6 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41540-006
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41540-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: BN
Változat: Szakállas
Drennan Continental Boilie horog

Az exkluzív csomagolásban polcokra kerülő Drennan Continental Boilie horog a bojlis és fűzött csalis módszerekhez ajánlott modell.

A csomó nélküli rögzítést lehetővé tevő, füles horog, kapitális halak horgászatához való minőségben, különböző méretekben kapható.

Speciálisan erős, vastag húsú, hosszú szárú, kemény öblű horog, amire felfűzhető simán akár a kukorica is, plusz hajszálelőkén, fűzőtt csalik, bojlik is kiválóan prezentálhatóak vele.

Kiváló kialakítású, éles hegye biztosan akad és a legnagyobb pontyokkal is elbír.

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 6 BRONZE 10DB/CS egy olyan kiváló minőségű horog, amelyet a horgászoknak ajánlunk. A horog mérete 6, ami azt jelenti, hogy nagyon sokféle halat el lehet vele kapni. A horog fekete színe nem csak vonzó, de az is biztosítja, hogy a halak ne vegyék észre, így könnyebben lehet őket megtéveszteni.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a horognak az, hogy különösen alkalmas pontyhorgászatra. A horog alakja és mérete olyan, hogy könnyen becsalható a pontyokat, és biztosítja, hogy a halak ne tudjanak kiszabadulni, miután már a horogban vannak.

Ezenkívül a DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 6 BRONZE 10DB/CS készült egy nagyon erős, de könnyű fémötvözetből, amely biztosítja, hogy a horog tartós és ellenálló legyen. A horog kialakítása és felépítése kiváló minőségű, és biztosítja, hogy a horgászok nagyon hatékonyan tudjanak halat fogni.

A horoghoz 10 darab van egy csomagban, így a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy elfogy a horog, amikor a leginkább szükségük van rá. Az ár-érték aránya kiváló, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az ár miatt, amikor a lehető legjobb minőséget és hatékonyságot keresik.

Összességében a DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 6 BRONZE 10DB/CS egy olyan fantasztikus horog, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A horog hatékonyan és könnyen használható, és segít a horgászoknak abban, hogy sok halat fognak. A horog mérete és kialakítása kiváló, és biztosítja, hogy a halak ne tudjanak kiszabadulni. A horog ár-érték aránya kiváló, és egy csomagban 10 darab található, így a horgászoknak mindig lesz horogjuk, amikor a leginkább szükségük van rá. Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor ne habozz, vásárold meg ezt a fantasztikus horogot, és élvezd a horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák