DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 8 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41540-008
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41540-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: BN
Változat: Szakállas
Drennan Continental Boilie horog

Az exkluzív csomagolásban polcokra kerülő Drennan Continental Boilie horog a bojlis és fűzött csalis módszerekhez ajánlott modell.

A csomó nélküli rögzítést lehetővé tevő, füles horog, kapitális halak horgászatához való minőségben, különböző méretekben kapható.

Speciálisan erős, vastag húsú, hosszú szárú, kemény öblű horog, amire felfűzhető simán akár a kukorica is, plusz hajszálelőkén, fűzőtt csalik, bojlik is kiválóan prezentálhatóak vele.

Kiváló kialakítású, éles hegye biztosan akad és a legnagyobb pontyokkal is elbír.

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 8 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászhorog, amely kifejezetten pontyhorgászatra lett tervezve. A termék a DRENNAN márka megbízhatóságát tükrözi, és tökéletes választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára.

Az ilyen típusú horog nagy előnye, hogy kialakítása révén a pontyoknak nagyon nehéz kiszabadulniuk belőle. Az ilyen típusú horog különlegessége, hogy egy speciális, széles körű felszerelési módszerrel használható, amelynek segítségével a csalikat olyan módon lehet felrakni, hogy a pontyok ne tudják megrágni vagy lekapni őket.

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 8 BRONZE 10DB/CS horgok kiváló minőségű bronz anyagból készülnek, ami nagyon tartós és ellenálló a rozsdának. Ezt az anyagot választották, mert a horog így sokáig megőrzi eredeti formáját és nem sérül el a vízben.

A termék mérete 8-as, amelynek átmérője 0,28 mm. Ez a méret nagyon ideális a pontyhorgászathoz, mivel a horog elég erős ahhoz, hogy megfogja a nagyobb halakat is, ugyanakkor elég finom ahhoz, hogy ne ijesztse el a kisebb halakat.

A DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 8 BRONZE 10DB/CS horgok nagyon egyszerűen és gyorsan használhatók. A horgok elég nagyok ahhoz, hogy könnyen megfogják a csalikat, ugyanakkor elég kicsik ahhoz, hogy a pontyok ne legyenek óvatlanok velük.

A termék előnyei közül kiemelendő az is, hogy a DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 8 BRONZE 10DB/CS horgok nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. A termék ára nagyon versenyképes, és a minőségi anyagoknak köszönhetően hosszú távon használhatóak.

Összességében a DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 8 BRONZE 10DB/CS egy fantasztikus horgászhorog, amely ideális választás minden pontyhorgásznak. A horgok kiváló minőségű anyagokból készültek, és nagyon tartósak. Az általuk nyújtott előnyök miatt a DRENNAN HOROG CONTINENTAL BOILIE 8 BRONZE 10DB/CS horgokkal minden horgász sikeres és hatékony horgászatot folytathat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák