DRENNAN HOROG SPECIMEN 10 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41515-010
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 10

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagyméretű halak kifogásához ideális, bronzszínű, hosszú szárú, erős,finom szálkás füles horog.
Cikkszám: 41515-010
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 10
Szín: Bronz
Változat: Specimen

Nagyméretű halak kifogásához ideális, kémiai élezésű, bronzszínű, közepes szárú, erős, vastag húsú, finom szakállas, füles horog. Tavakon, folyóvízben, kedvezőtlen viszonyok között egyaránt használható erős, megbízható horog, nem kell tartani attól, hogy a hal lecsúszik róla. Nagy halakhoz, erős botra tervezték. Élőcsalival, kukoricával, pufival használható.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 10 BRONZE 10DB/CS egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek, és amelynek számos előnye van a használói számára. Ez a horgok készlet a Drennan márkától származik, amely híres a minőségi horgok és más horgászfelszerelések gyártásáról.

Ez a horgok készlet 10 darab 10-es méretű horgot tartalmaz, amelyek kiválóak a kisebb halak csalizásához. A horgok bronz színűek, ami egy természetes megjelenést kölcsönöz nekik, és segít abban, hogy azok könnyebben összeolvadjanak a környezettel, így a halak kevésbé fogják észrevenni őket.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 10 BRONZE 10DB/CS horgok kiváló minőségűek, és a legjobb anyagokból készültek, amelyek a legjobb minőségű és tartós horgokat biztosítják. Ez azt jelenti, hogy a horgok sokáig tartanak, és nem fognak elromlani vagy eltörni a használat során.

A horgok éles hegyűek, ami azt jelenti, hogy könnyen behatolnak a hal szájába, és megfogják azt. Ez segít abban, hogy a halakat könnyebben és hatékonyabban fogjuk meg, és csökkenti az esélyét annak, hogy a halak kiszakítják magukat a horgokból.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 10 BRONZE 10DB/CS horgok nagyon könnyű súlyúak, és kényelmesen használhatóak. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén és kényelmesen tudnak horgászni velük anélkül, hogy fáradtak lennének vagy fájdalmat éreznének a kezükben.

A horgok nagyon sokoldalúak, és különböző halak csalizására használhatóak. A kisebb halak, például a pisztrángok és a kárászok könnyedén megfoghatóak velük, de nagyobb halak csalizására is használhatóak, például a pontyok vagy a csukák.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 10 BRONZE 10DB/CS horgok kiváló minőségűek, tartósak és sokoldalúak, és ideálisak a horgászok számára, akik kisebb vagy nagyobb halakat szeretnének fogni. Ha keresel egy minőségi horgok készletet, amelyet hosszú időn keresztül használhatsz, akkor a DRENNAN HOROG SPECIMEN 10 BRONZE 10DB/CS a tökéletes választás a számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák