DRENNAN HOROG SPECIMEN 2 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41515-002
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

680 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagyméretű halak kifogásához ideális, bronzszínű, hosszú szárú, erős,finom szálkás füles horog.
Cikkszám: 41515-002
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 2
Szín: Bronz
Változat: Specimen

Nagyméretű halak kifogásához ideális, kémiai élezésű, bronzszínű, közepes szárú, erős, vastag húsú, finom szakállas, füles horog. Tavakon, folyóvízben, kedvezőtlen viszonyok között egyaránt használható erős, megbízható horog, nem kell tartani attól, hogy a hal lecsúszik róla. Nagy halakhoz, erős botra tervezték. Élőcsalival, kukoricával, pufival használható.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 2 BRONZE 10DB/CS egy olyan termék, amelyet minden horgász szívesen használhat a pontyok vagy más nagyméretű halfajták fogásához. Ez a horog egy igen hatékony eszköz, amely garantáltan segít a horgászat sikerében.

Az egyik legfontosabb előnye a DRENNAN HOROG SPECIMEN 2 BRONZE 10DB/CS-nek az, hogy rendkívül erős és tartós. A horog speciálisan bronzból készült, így ellenáll az erős nyomásnak és a hosszabb ideig tartó használatnak is. Emellett nagyon pontosan kialakított, hogy a halaknak ne legyen lehetőségük megszabadulni tőle.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 2 BRONZE 10DB/CS tökéletes méretben készül, amelynek köszönhetően ideális a pontyok vagy más nagyméretű halfajok fogásához. A horog különleges kialakítása biztosítja, hogy a halakat hatékonyan csalja be, így gyorsabban és könnyebben lehet őket kifogni.

Ezenkívül a DRENNAN HOROG SPECIMEN 2 BRONZE 10DB/CS rendkívül egyszerű használat, ami nagyszerű előnye a horgászok számára. Csak egyszer kell felhelyezni a horogat a csalira, és máris készen áll a horgászat. A horog speciális kialakítása miatt azonban bizonyos esetekben ajánlott előre megkeményíteni a végét.

Összességében a DRENNAN HOROG SPECIMEN 2 BRONZE 10DB/CS egy olyan termék, amely minden horgásznak ajánlott, aki nagyobb halakat szeretne fogni. A horog erős, tartós és hatékony, így garantáltan segít abban, hogy a horgászat sikeres legyen. A termék mérete megfelelő, és az egyszerű használat teszi még vonzóbbá a horgászok számára. Ha szeretnél biztosan sikeresen horgászni, akkor a DRENNAN HOROG SPECIMEN 2 BRONZE 10DB/CS a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák