DRENNAN HOROG SPECIMEN 4 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41515-004
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagyméretű halak kifogásához ideális, bronzszínű, hosszú szárú, erős,finom szálkás füles horog.
Cikkszám: 41515-004
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 4
Szín: Bronz

Nagyméretű halak kifogásához ideális, kémiai élezésű, bronzszínű, közepes szárú, erős, vastag húsú, finom szakállas, füles horog. Tavakon, folyóvízben, kedvezőtlen viszonyok között egyaránt használható erős, megbízható horog, nem kell tartani attól, hogy a hal lecsúszik róla. Nagy halakhoz, erős botra tervezték. Élőcsalival, kukoricával, pufival használható.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 4 BRONZE 10DB/CS egy olyan kiváló minőségű horgászfelszerelés, amelyet kifejezetten a pontyozóknak ajánlunk. A termék a DRENNAN márka egyik legjobb terméke, amely a horgászok számára hihetetlen előnyöket kínál.

Ez a horog különleges kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy a halak ne vegyék észre a horogcsalit. A horog nagyon éles és tartós, így könnyedén átszúrhatja a hal bőrét, anélkül hogy károsodna.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 4 BRONZE 10DB/CS további előnye, hogy kis méretű és könnyű, így könnyedén használható a horgászok számára. A termék mérete 4-es, amely ideális a pontyozók számára.

A horog anyaga bronz, ami azt jelenti, hogy kiváló minőségű és tartós. A bronz anyag miatt a horog nem korrodálódik, így hosszú élettartamú és megbízható felszerelés lesz a horgászok számára.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 4 BRONZE 10DB/CS további előnye, hogy a termék csomagolása 10 darabot tartalmaz, így a horgászok számára elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászat során. A termék ára is nagyon kedvező, így minden horgász számára elérhető.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 4 BRONZE 10DB/CS egy olyan termék, amelyet a horgászok számára kifejlesztettek. A termék kiváló minőségű, tartós és megbízható. A bronz anyag és a különleges kialakítás miatt a horog nagyon hatékony, és biztosítja a sikeres horgászatot.

Összességében a DRENNAN HOROG SPECIMEN 4 BRONZE 10DB/CS egy olyan kiváló minőségű horgászfelszerelés, amelyet a pontyozóknak ajánlunk. A termék nagyon hatékony, és biztosítja a sikeres horgászatot. Ha szeretnél megbízható és hatékony horgászfelszerelést, akkor a DRENNAN HOROG SPECIMEN 4 BRONZE 10DB/CS a tökéletes választás a számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák