DRENNAN HOROG SPECIMEN 6 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41515-006
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagyméretű halak kifogásához ideális, bronzszínű, hosszú szárú, erős,finom szálkás füles horog.
Cikkszám: 41515-006
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 6
Szín: Bronz

Nagyméretű halak kifogásához ideális, kémiai élezésű, bronzszínű, közepes szárú, erős, vastag húsú, finom szakállas, füles horog. Tavakon, folyóvízben, kedvezőtlen viszonyok között egyaránt használható erős, megbízható horog, nem kell tartani attól, hogy a hal lecsúszik róla. Nagy halakhoz, erős botra tervezték. Élőcsalival, kukoricával, pufival használható.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 6 BRONZE 10DB/CS a horgászok által keresett és megbízható termék, amely megfelel minden igénynek. A termék száma 6, azaz a kisebb halak és a nagyobb halak is könnyedén foghatóak vele. A termék anyaga bronz, amely kiváló minőségű és tartós, így hosszú élettartamot biztosít a horgászoknak.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 6 BRONZE 10DB/CS nagyon könnyen használható, és a horgászok számára nagyon kényelmes. Az előkék könnyen csatlakoztathatóak a horoghoz, és a horog tűhegye rendkívül éles, így gyorsan és hatékonyan lehet halat fogni.

A termék mérete 6-os, azaz a horgászok számára ideális méretű, amely alkalmas a kisebb és nagyobb halak fogására is. A termék általános méretei nagyon kényelmesek és könnyen használhatóak, így a horgászoknak nincs szükségük további kiegészítőkre.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 6 BRONZE 10DB/CS a horgászok számára kínált egyik legjobb termék, amely megfelel minden igénynek. A termék nagyon tartós és megbízható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az élettartam miatt. A termék kiváló minőségű és rendkívül éles, így gyorsan és hatékonyan lehet halat fogni.

Ha a horgászok számára megbízható és hatékony horogra van szükségük, akkor a DRENNAN HOROG SPECIMEN 6 BRONZE 10DB/CS a legjobb választás. A termék könnyen használható és nagyon kényelmes, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a halak megszerzése miatt. A termék nagyon jó ár-érték arányú, így a horgászoknak nem kell sok pénzt költeniük a minőségi termékekre.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák