DRENNAN HOROG SPECIMEN 8 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41515-008
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagyméretű halak kifogásához ideális, bronzszínű, hosszú szárú, erős,finom szálkás füles horog.
Cikkszám: 41515-008
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 8
Szín: Bronz

Nagyméretű halak kifogásához ideális, kémiai élezésű, bronzszínű, közepes szárú, erős, vastag húsú, finom szakállas, füles horog. Tavakon, folyóvízben, kedvezőtlen viszonyok között egyaránt használható erős, megbízható horog, nem kell tartani attól, hogy a hal lecsúszik róla. Nagy halakhoz, erős botra tervezték. Élőcsalival, kukoricával, pufival használható.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 8 BRONZE 10DB/CS a pontyhorgászok számára készült, a kiváló minőségű anyagokból készült horog, amely biztosítja a maximális tartósságot és megbízhatóságot a horgászat során. Az ilyen típusú horgokat azok az emberek használják, akik igényesek és szakértők a horgászatban, és akik tudják, hogy milyen fontos a megbízhatóság és a minőség.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 8 BRONZE 10DB/CS egy rugalmas, bronzból készült horog, amely nagyon könnyen használható. A horog mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy mérete kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására. Ez a horog kiválóan alkalmas a pontyozáshoz, de használható a süllő és a csuka horgászatához is.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 8 BRONZE 10DB/CS kiváló minőségű anyagokból készült és nagyon tartós. A horog testének kialakítása kiválóan alkalmas arra, hogy a horog ne hajoljon meg a nagyobb halak fogásakor. A vékony, de erős horogbiztosító rugalmasan tartja a csalit a horogon, így biztosítva, hogy a halak könnyen belemászhatnak a horogba.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 8 BRONZE 10DB/CS egy nagyon megbízható és tartós horog, amely garantálja a sikeres horgászatot. A horog nagy előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva, hogy a horgászat során a horog nem hajlik meg, és megbízhatóan tartja a halat.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 8 BRONZE 10DB/CS egy nagyon kiváló minőségű, megbízható és tartós pontyhorgászati horog. A horog nagy előnye, hogy nagyon könnyen használható, és a horogbiztosító rugalmasan tartja a csalit a horogon, így biztosítva, hogy a halak könnyen belemászhatnak a horogba. A horog mérete kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására. Ha igényes és szakértő pontyhorgász vagy, akkor a DRENNAN HOROG SPECIMEN 8 BRONZE 10DB/CS a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák