DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 6 GOLD 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41514-006
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

950 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41514-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: Arany
Változat: Szakáll nélküli
Drennan Specimen Barbless Sweetcorn horog

Mint elnevezése utal rá, ezt az aranyszínű, közepesen hosszú szárú, füles horgot a puha csemegekukoricával való horgászathoz ajánlott használni.

Jól terhelhető, kiváló minőségű anyag plusz hegy jellemzi, mely garantálja a jó akadóképességet.

Nagyobb, óvatos halak kifogásához is ideális választás, plusz szakáll nélküli mivoltából, telepített tavakra is szuper választást ad, ha egy finom feederezés a cél.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 6 GOLD 10DB/CS egy kiváló minőségű pontyhorgászathoz ajánlott termék, amely a DRENNAN márka horgászati termékeinek egyik legjobb darabja. Ez a horgászhorog kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a horgászat során a maximális tartósságot és a stabilitást.

A termék előnyei közé tartozik a horog mérete, ami 6-os, ami a pontyhorgászok számára ideális méret. A 10 darabos csomagolás pedig kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék biztosítani, hogy mindig legyen elegendő horog a horgászat során.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 6 GOLD 10DB/CS termék tökéletes választás a horgászok számára, akik szeretnének a pontyhorgászat során nagyobb sikereket elérni. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, amely garantálja a stabilitást és a tartósságot.

Az arany színű horog kiválóan illeszkedik az édes kukorica színéhez, így a pontyok könnyebben és gyorsabban felismerik a csalit. A horog éles hegye pedig garantálja azt, hogy a pontyokat biztosan megakasztja, amikor megpróbálják felvenni a csalit.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 6 GOLD 10DB/CS termék kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék biztosítani, hogy mindig legyen elegendő horog a horgászat során. A termék minőségi anyagokból készült, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást.

Összességében, a DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 6 GOLD 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászhorog, amely kiváló választás a pontyhorgászat során. A termék magas minőségi színvonalának köszönhetően, a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy sikeres horgászatot folytathatnak a termékkel, amely garantálja a pontyok megakasztását és a sikeres fogásokat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák