DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 8 GOLD 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41514-008
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

950 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41514-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Arany
Változat: Szakáll nélküli
Drennan Specimen Barbless Sweetcorn horog

Mint elnevezése utal rá, ezt az aranyszínű, közepesen hosszú szárú, füles horgot a puha csemegekukoricával való horgászathoz ajánlott használni.

Jól terhelhető, kiváló minőségű anyag plusz hegy jellemzi, mely garantálja a jó akadóképességet.

Nagyobb, óvatos halak kifogásához is ideális választás, plusz szakáll nélküli mivoltából, telepített tavakra is szuper választást ad, ha egy finom feederezés a cél.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 8 GOLD 10DB/CS egy olyan termék, amelyet a horgászok nagyon szeretnek. Ez az arany színű horog kifejezetten a pontyozó horgászok számára készült és nagyon hatékony lehet a vízben. A termék egy dobozban érkezik, ami 10 darabot tartalmaz. A horog mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy közepes méretű halak fogására alkalmas.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a horognak az, hogy nagyon könnyen használható. Az arany színe miatt nagyon jól látható a vízben, így a halak is könnyebben észreveszik és megragadják. A horog alapanyaga nagyon erős és tartós, így nem kell attól félni, hogy eltörik vagy megsérül. A Sweetcorn formája miatt nagyon jól tapad a csalira, így növeli a fogási esélyeket.

A horog mérete is nagyon előnyös, mivel közepes méretű halak fogására alkalmas. Ez azt jelenti, hogy nem csak a nagyobb, de a kisebb halak is megragadhatják, ami nagyon jó horgászélményt nyújt. A horog felülete nagyon sima, így a halak könnyen lecsúszhatnak róla, és nem kell attól félni, hogy a halak megsérülnek.

Ha a horgászok szeretnék növelni a fogási esélyeket, akkor érdemes kipróbálni a DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 8 GOLD 10DB/CS terméket. Ez a termék nagyon hatékony lehet a vízben, és nagyon könnyen használható. A horog mérete közepes, így mindenféle méretű halat el lehet vele kapni. A horog felülete sima és nagyon erős, így a halak nem fognak lecsúszni róla. Ha a horgászok szeretnék növelni a fogási esélyeiket, akkor ez a termék nagyon ajánlott.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák