DRENNAN HOROG SUPER SPADE 2 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41503-002
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog.
Cikkszám: 41503-002
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 2
Szín: Bronz
Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog. Háromszoros erősségű, extra széntartalmú acél alapanyagának, speciális, széles öblének és a mikroszakállnak köszönhetően a nagyobb halakat is biztosan megtartja. Javasolt csali: aromás csemegekukorica.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 2 BRONZE 10DB/CS egy olyan horgászati kiegészítő, amelyet a pontyhorgászoknak különösen ajánlunk. A termék 10 darab, bronz színű horogból áll, amelyek mindegyike rendkívül erős és tartós anyagból készült. A horog alakja Super Spade 2, amely egy speciális kialakítású horog, amely biztosítja a megfelelő tapadást a halak szájában.

A horgok mérete 10-es, ami a közepes méretű halak fogására kiválóan alkalmas. A horog szára hosszú, ami lehetővé teszi, hogy a csalit a megfelelő helyre helyezzük, és megbizonyosodjunk arról, hogy a halak jól kapják el a horogot.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 2 BRONZE 10DB/CS nagy előnye, hogy nagyon könnyen használható. A horogcsomók készítése egyszerű, és a horog által nyújtott tapadás lehetővé teszi, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan fogjuk meg.

A termék másik előnye az, hogy nagyon tartós és ellenálló. A minőségi anyagokból készült horogok sokáig használhatóak, így hosszú távon is megbízhatóak a horgászok számára.

Az ár-érték arány szempontjából a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 2 BRONZE 10DB/CS kiváló választás. A termék kedvező áron vásárolható meg, és a pontyhorgászok számára nagyon hasznos.

Összességében a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 2 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű és megbízható horgászati kiegészítő, amelyet a pontyhorgászoknak különösen ajánlunk. A termék könnyen használható, nagyon tartós és ellenálló, és nagyon kedvező áron vásárolható meg. Ha megbízható és hatékony horogra van szükséged a pontyhorgászathoz, akkor a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 2 BRONZE 10DB/CS a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák