DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41503-006
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

680 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog.

Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog. Háromszoros erősségű, extra széntartalmú acél alapanyagának, speciális, széles öblének és a mikroszakállnak köszönhetően a nagyobb halakat is biztosan megtartja. Javasolt csali: aromás csemegekukorica.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS a DRENNAN márkájú termékek egyik legjobb horga. Ez a horgászati eszköz egy olyan eszköz, amely a pontyozóknak készült. A horgokat a DRENNAN egyik legjobb minőségű anyagából készítik, így biztos lehet benne, hogy ez a horga tartós és megbízható.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok különleges előnye, hogy kiváló minőségű anyagból készülnek, és egy nagyon éles végű pengével rendelkeznek, amely könnyen átszúrja a halat. Ez a horgászati eszköz nagyon könnyen használható, és a halat egy pillanat alatt be lehet kapni.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS mérete ideális a pontyozóknak, mivel kicsi és könnyen kezelhető. A horog mérete 6, ami azt jelenti, hogy a horog vége körülbelül 14 mm hosszú, és a horgok 10 darabból állnak. A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok kiválóak a pontyozás során, mivel nagyon éles végük van, és könnyen átszúrják a halat.

Az előnyök közé tartozik a horog kiváló minősége és tartóssága, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú távon használják. A horgok nagyon élesek, így a pontyokat nagyon gyorsan lehet bekapni, és a halakat nagyon könnyen lehet kivenni a vízből. A horgok ideálisak a kis és közepes méretű halakhoz.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok nagyon praktikusak, mivel könnyen kezelhetők, és a halakat nagyon gyorsan be lehet kapni. A horog mérete ideális a pontyozóknak, és a horgok minősége kiváló. Ez az egyik legjobb horgászati eszköz a piacon, és nagyon ajánlott minden pontyozónak.

Összefoglalva, a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely kiváló minőségű anyagokból készül. A horgok nagyon élesek és könnyen használhatók, és ideálisak a kis és közepes méretű halakhoz. Ha szereted a pontyozást, akkor ez a horga egy kiváló választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák