DRENNAN HOROG SUPER SPADE 8 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41503-008
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog.
Cikkszám: 41503-008
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 8
Szín: Bronz

Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog. Háromszoros erősségű, extra széntartalmú acél alapanyagának, speciális, széles öblének és a mikroszakállnak köszönhetően a nagyobb halakat is biztosan megtartja. Javasolt csali: aromás csemegekukorica.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 8 BRONZE 10DB/CS egy olyan horgászati eszköz, amelyet a horgászok számára készítettek. A termék egy öntött horog, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A horog mérete 8-as, és bronz színű kivitelben kapható. A csomagban 10 darab található, így hosszabb ideig használhatóak.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 8 BRONZE 10DB/CS előnye, hogy a gyártó a legjobb minőségű anyagokat használta annak érdekében, hogy a horog erős és tartós legyen. A bronz színű kivitel pedig megfelelően rejtőzködik a vízben, így a halak kevésbé félnek tőle.

A horog kialakítása különlegesen praktikus, mivel a spádé alakú kialakításának köszönhetően könnyedén beleszúrható a csaliba. Ez azt jelenti, hogy a halak szinte észre sem veszik, hogy megkísérlik őket becsapni.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 8 BRONZE 10DB/CS méretei ideálisak a pontyhorgászathoz. A 8-as méret lehetővé teszi, hogy a halakat biztonságosan megfogd, miközben a horog még mindig elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen túl feltűnő.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 8 BRONZE 10DB/CS egy igazi kincs a horgászok számára, akik a legjobb minőséget és teljesítményt keresik. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, praktikus kialakítású, és ideális méretű a pontyhorgászathoz. A bronz színű kivitel pedig azt jelenti, hogy a horog jól rejtőzködik a vízben, így a halak sokkal nyugodtabbak lesznek, és könnyebben becsaphatók. Ha valóban professzionális horgászattal szeretne foglalkozni, akkor a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 8 BRONZE 10DB/CS a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák