DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 10 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41511-010
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 10

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy halakhoz ajánlott ez a közepes szárú, szakállas, széles öblű, bronzszínű, füles carbon horog.
Cikkszám: 41511-010
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 10
Szín: Bronz
Nagy halakhoz ajánlott ez a közepes szárú, szakállas, széles öblű, bronzszínű, füles carbon horog. A széles öböl miatt a horog nagy hústömeget tud átfogni és a szakáll is segít abban, hogy biztosan megtartsuk a kapást. Használható kisebb bojlival, kukoricával.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 10 BRONZE 10DB/CS egy olyan horgászati felszerelés, amelyet minden pontyhorgásznak ajánlunk. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, így biztosítja a tartósságot és a hatékonyságot egyaránt. A horgok kialakítása olyan, hogy a legnagyobb pontyokat is képesek megtartani, így nem kell aggódni, hogy a hal kiszakítja a horogat.

A horgok mérete 10-es, ami azt jelenti, hogy ideálisak közepes és nagyobb méretű halak fogására. A horgok anyaga bronz, amely kiválóan ellenáll a korróziónak és a rozsdának, így hosszú távon is használhatóak maradnak.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 10 BRONZE 10DB/CS kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez, mint például a bojlizáshoz vagy a method feeder horgászathoz. A horgok kialakítása lehetővé teszi a könnyű beakasztást és a biztos tartást, így a halakat könnyedén kiemelhetjük a vízből.

A termék előnyei közé tartozik a könnyű használat, a tartósság és a hatékonyság. A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 10 BRONZE 10DB/CS egy olyan termék, amelyet bátran ajánlhatunk mindazoknak, akik szeretik a pontyhorgászatot és a minőségi felszereléseket.

A termék SEO szempontból is előnyös, mivel a DRENNAN márkát és a termék nevét is tartalmazza a termékleírás. Ez lehetővé teszi, hogy a termék könnyebben megtalálható legyen a keresőmotorokban, így több látogató érkezhet a honlapra.

Összességében elmondható, hogy a DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 10 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű és hatékony horgászfelszerelés, amelyet minden pontyhorgásznak ajánlunk. A termék mérete és anyaga kiválóan alkalmas közepes és nagyobb méretű halak fogására, így a horgászat élménye garantált.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák