DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 2 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41511-002
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy halakhoz ajánlott ez a közepes szárú, szakállas, széles öblű, bronzszínű, füles carbon horog.
Cikkszám: 41511-002
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 2
Szín: Bronz
Nagy halakhoz ajánlott ez a közepes szárú, szakállas, széles öblű, bronzszínű, füles carbon horog. A széles öböl miatt a horog nagy hústömeget tud átfogni és a szakáll is segít abban, hogy biztosan megtartsuk a kapást. Használható kisebb bojlival, kukoricával.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 2 BRONZE 10DB/CS a horgászok számára készült kiváló minőségű termék, amely a legjobb minőségi szabványokat követi. Ez a termék a horgászok számára széles körű előnyöket kínál, amelyeket a termék részletesen tárgyalni fog.

Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és az erősséget a horgászat során. A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 2 BRONZE 10DB/CS egy igazán megbízható termék, amelynek köszönhetően a horgászok bármikor megbízhatnak benne. A termék a legjobb minőségi szabványokat követi, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a termék hosszú évekig tartó használat után is ugyanolyan hatékony marad.

Ez a termék a horgászoknak széles körű méretválasztékkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy kiválasszák a legmegfelelőbb méretet a horgászati ​​igényeiknek megfelelően. A termék különböző méretei között találhatóak a következők: 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24 és 26 méret.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 2 BRONZE 10DB/CS egy igazán sokoldalú termék, amelyet a horgászok különféle halak horgászatára használhatnak. A termék kiváló minőségű anyagai biztosítják, hogy bármely halat biztonságosan és hatékonyan lehet horgászni. A termék különösen ideális a pontyfélék horgászatára, mivel a termék könnyen felismerhető és nagyon hatékony.

Ez a termék kiváló minőségű és nagyon tartós, és a horgászok számára széles körű előnyöket kínál. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, és kiváló minőségi szabványokat követ. A termék a horgászok számára széles körű méretválasztékot kínál, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kiválasszák a legmegfelelőbb méretet a horgászati ​​igényeiknek megfelelően. A termék különösen ideális a pontyfélék horgászatára, és a horgászok bármikor megbízhatnak benne.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 2 BRONZE 10DB/CS a horgászok számára a legjobb minőségi termék, amelyet a legjobb minőségi szabványok szerint terveztek és gyártottak. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, és kiváló minőségi szabványokat követ. A termék széles körű méretválasztékot kínál a horgászok számára, és különösen ideális a pontyfélék horgászatára. A termék kiváló minőségű és nagyon tartós, és a horgászok bármikor megbízhatnak benne.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák