DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 6 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41511-006
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy halakhoz ajánlott ez a közepes szárú, szakállas, széles öblű, bronzszínű, füles carbon horog.
Cikkszám: 41511-006
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 6
Szín: Bronz
Nagy halakhoz ajánlott ez a közepes szárú, szakállas, széles öblű, bronzszínű, füles carbon horog. A széles öböl miatt a horog nagy hústömeget tud átfogni és a szakáll is segít abban, hogy biztosan megtartsuk a kapást. Használható kisebb bojlival, kukoricával.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 6 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászhorog, amelyet kifejezetten a pontyozók számára terveztek. Ez a horog a Drennan nevével együtt jár, ami azt jelenti, hogy a horgok magas minőségű anyagokból készültek, és szigorú minőségellenőrzésen mentek keresztül, hogy biztosítsák a legjobb teljesítményt a vízben.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 6 BRONZE 10DB/CS nagyon éles, és azonnal beakad a halba, amint a hal lenyeli az etetést. A horog mérete 6 és a bronz színű bevonatának köszönhetően nagyon jól elrejtőzik a vízben, így a halak nem tudják észrevenni, és nem félnek tőle.

A horog nagyon erős és tartós, így garantáltan nem fog eltörni még akkor sem, ha nagyon nagy halat fogsz. A 10 darabos kiszerelésnek köszönhetően mindig van elég horog a készletben, így soha nem kell aggódnod amiatt, hogy elfogy a horog, amikor a legjobban szükséged lenne rá.

A DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 6 BRONZE 10DB/CS tökéletes választás minden pontyozó számára. Nagyon könnyen használható, és nagyon hatékonyan működik a vízben. Ha szeretnél nagyobb halakat fogni, akkor ez a horog a legjobb választás számodra.

Összességében, a DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST 6 BRONZE 10DB/CS egy nagyon jó minőségű horgászhorog, amelyet a Drennan neve garantál. Nagyon hatékonyan működik a vízben, és garantáltan segít abban, hogy nagyobb halakat fogj. Ha szeretnél sikeres horgász lenni, akkor ez a horog a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák