EXCALIBUR HOROG CARP BOILIES BN 1

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47305-001
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 1

650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47305-001
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 1
Szín: BN
Változat: Szakállas
Nagy öblű, erős húsú, az Excalibur horogcsalád prémium kategóriába tartozó tagja, mely minden részletében megbízhatóságot, erőt és kimagasló minőséget képvisel. Míg a lapított szár kimagasló szilárdságot, addig az él tartó horog és öblös forma tökéletes akadást biztosít. A horog füle enyhén hátrafelé dől, így fűzött csalik pl. bojli vagy pellet használatakor az elálló horog az akadáshoz optimális pozíciót vesz fel. Természetesen hagyományos módon csalizva – azaz horogra tűzött csalival is sikeresen használható.

Az Excalibur Horog Carp Boilies BN 1 egy kiváló minőségű horog, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak a pontyozáshoz. Ez a horog kifejezetten a pontyokra lett tervezve, és a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a legnagyobb hatékonyságot a horgászat során.

Az Excalibur Horog Carp Boilies BN 1 rendkívül éles, így a halakat könnyedén meg lehet fogni vele. Az éles hegynek köszönhetően a horog nagyon gyorsan vágódik be a hal szájába, és biztosítja a maximális tapadást. Ez különösen fontos a pontyozás során, amikor a halak nagyon óvatosak és könnyen elkerülhetik a horogat.

A horog mérete 6-os, és rendkívül tartós, így hosszú távon is használható. A horog anyaga erős és strapabíró, így nem kell aggódnod az elhasználódás miatt. A horog forma és mérete ideális a pontyokhoz, és biztosítja, hogy a halak könnyen bekapják a csalit.

Az Excalibur Horog Carp Boilies BN 1 különleges kialakításának köszönhetően a horog könnyen beilleszthető a bojlikba, és biztosítja, hogy a csali stabilan a horogon maradjon. Ez különösen fontos a horgászat során, mert így biztosítod, hogy a csali a helyén maradjon, és a halak könnyen bekapják.

Az Excalibur Horog Carp Boilies BN 1 egy kiváló minőségű horog, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak a pontyozáshoz. Az éles hegynek, a kiváló minőségű anyagoknak és a különleges kialakításnak köszönhetően ez a horog biztosítja a maximális hatékonyságot, és segít abban, hogy sikeres legyen a horgászat. Ha szeretnél igazán hatékony horogot, akkor az Excalibur Horog Carp Boilies BN 1 az, amire szükséged van.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák