EXCALIBUR HOROG CARP CURVED SHANK BN 2

Készleten
Cikkszám: EF-47315-002
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47315-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: BN
Változat: Szakállas
Az Excalibur horogcsalád prémium kategóriába tartozó tagja, mely minden részletében megbízhatóságot, erőt és kimagasló minőséget képvisel. Elsősorban pelettel és bojlival történő csalizáshoz ajánljuk, de optimális hóember szerelék készítéséhez is. A horog szárához képest jelentősen – a horoghegy felé – megdöntött fül és a gondosan kialakított forma is a fűzött csalik esetén történő, szinte 100 %-os akadást szolgálja. Megfelelően csalizva elhanyagolható az üres bevágások száma, esélyt sem ad a halnak, így olyan horgászoknak ajánljuk, akik biztosra mennek!

Az EXCALIBUR HOROG CARP CURVED SHANK BN 2 termék egy igazi remekmű, amely a horgászok számára készült. Az Excalibur márka a horgászat világában már régóta ismert és elismert márka, amelyet a legjobb minőségi termékeikről ismernek meg. Az EXCALIBUR HOROG CARP CURVED SHANK BN 2 termék egy kiváló minőségű horog, amely a pontyozó horgászok egyik kedvenc eszköze.

A termék előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyaghasználat, ami biztosítja a tartósságot és a biztonságot a fogások során. A horog ívei és az anyagvastagsága tökéletesen összhangban állnak, így a horog nagyon erős és tartós, és biztosítja a halak biztonságos fogását. A horog ívei és a görbületek nagyon szépen össze vannak illesztve, így a horog nagyon szép és kiegyensúlyozott.

A termék mérete 2-es, ami nagyon kényelmes és ideális a pontyozó horgászok számára. A horog ívei és a görbületek kiválóan illeszkednek a hal szájához, így a halakat könnyen és biztonságosan lehet kifogni. A horog ívei és a görbületek nagyon élesek és erősek, így a halakat könnyen lehet megfogni, és a horog nem fog elgörbülni.

A horog anyaga rozsdamentes acél, ami nagyon tartós és ellenálló. A horog ívei és a görbületek nagyon erősek és tartósak, így a horog hosszú élettartammal rendelkezik, és könnyen tisztítható. A horog nagyon könnyen használható, és minden horgász számára ajánlott.

A termék előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyaghasználat, a kényelmes méret, a hatékony kialakítás és az erős és tartós kivitel. A horog nagyon könnyen használható, és minden horgász számára ajánlott. A termék kiváló minőségű, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik.

Összességében az EXCALIBUR HOROG CARP CURVED SHANK BN 2 egy igazi remekmű, amely a horgászok számára készült. A termék kiváló minőségű, erős és tartós, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A termék kényelmes mérete és hatékony kialakítása segítségével könnyen használható, és minden horgász számára ajánlott. Ha a legjobb minőséget keresed a pontyozó horgászat területén, akkor az EXCALIBUR HOROG CARP CURVED SHANK BN 2 a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák