EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 1

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-47300-001
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1

650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47300-001
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 1
Szín: BN
Változat: Szakállas
Az Excalibur horogcsalád prémium kategóriába tartozó tagja, mely minden részletében megbízhatóságot, erőt és kimagasló minőséget képvisel. A gondosan kialakított, ívelt forma eredményesen használható bojlis – akár versenyszintű – horgászatok alkalmával, de a hagyományos, etetőkosaras módszereket kedvelő horgászok is bátran igénybe vehetik. Kisebb méretei a feederbotos horgászatok során is bizonyították eredményességüket kimagasló akadásukkal és még extrém, akadós pályán is szinte kicsorbíthatatlan élükkel.

Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 1 az egyik legjobb választás, ha pontyhorgászat a célod. Ez a termék egy hihetetlenül erős és tartós horog, amelynek kialakítása és anyaga kiváló minőségű, így biztosítva a horgászat sikerességét. A horgászok számára fontos, hogy a horog nem csak erős és tartós legyen, hanem hogy megfelelően működjön is. Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 1 ezt mind biztosítja.

A horog mérete 1, ami ideális a pontyhorgászathoz. A hosszú nyélnek köszönhetően könnyen lehet vele dolgozni, és az egyik legnagyobb előnye, hogy a halakat nem lehet könnyen kiszabadítani a horogból. Ez a hosszú nyél megakadályozza a halak számára a horog kiszabadítását, így könnyen lehet őket tartani a horogon.

Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 1 a legjobb minőségű anyagokból készült. Az erős és tartós anyagoknak köszönhetően a horog ellenáll a legkeményebb körülményeknek is. A horog lapos kialakítása azt jelenti, hogy a halak nem tudják könnyen kiszabadítani magukat a horogból. Ez a kialakítás nagyon fontos a pontyhorgászatban, mivel a pontyok erősek és nehéz őket kezelni.

Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 1 a legjobb választás a pontyhorgászok számára. A nagy méretű horog és a hosszú nyél kombinációja azt jelenti, hogy könnyen lehet dolgozni vele, és biztosítja a halak biztonságos tartását a horogon. A horog minőségi anyagokból készült, így biztos lehet abban, hogy ez a horog tartósan használható és kiválóan működik.

Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 1 egyedi kialakítása azt jelenti, hogy könnyen lehet vele dolgozni, és a halakat biztonságosan lehet tartani a horogon. A termék minőségi anyagokból készült, és a legnagyobb erőfeszítéseknek is ellenáll. A horog lapos kialakítása és a hosszú nyél kombinációja azt jelenti, hogy a halakat nem lehet könnyen kiszabadítani a horogból, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halakat erőfeszítés nélkül tartják a horogon.

Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 1 a legjobb választás a pontyhorgászok számára, akik a legjobb minőséget és a legjobb teljesítményt várják a horgászati eszközeiktől. A horog mérete 1, így ideális a pontyhorgászatra, és a hosszú nyélnek köszönhetően könnyen lehet dolgozni vele. A termék minőségi anyagokból készült, így biztos lehet abban, hogy a horog tartósan használható és kiválóan működik. Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 1 minden pontyhorgász számára ajánlott, aki a legjobb minőségű horogot szeretné használni a halak tartásához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák