EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47300-004
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4
650 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47300-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: BN
Változat: Szakállas
Az Excalibur horogcsalád prémium kategóriába tartozó tagja, mely minden részletében megbízhatóságot, erőt és kimagasló minőséget képvisel. A gondosan kialakított, ívelt forma eredményesen használható bojlis – akár versenyszintű – horgászatok alkalmával, de a hagyományos, etetőkosaras módszereket kedvelő horgászok is bátran igénybe vehetik. Kisebb méretei a feederbotos horgászatok során is bizonyították eredményességüket kimagasló akadásukkal és még extrém, akadós pályán is szinte kicsorbíthatatlan élükkel.

Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 4 az egyik legjobb választás, ha pontyhorgászat a célod. Ez a horog tökéletesen megtervezték a pontyok számára, hogy könnyen és hatékonyan kapják el őket. A horog hosszú, karcsú shankja lehetővé teszi a pontyok könnyű és biztonságos megfogását, miközben a horgászoknak lehetőséget ad arra, hogy a horgászat során több halat fogjanak.

A horog kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és erős. A BN bevonat a horog felületén védi a rozsdától és a korrodációtól, így hosszú használat után is úgy néz ki, mint új. A horog feje éles és éles, így könnyen áthatol a hal száján, és nem szakad el a harc során.

A horog mérete 4, ami azt jelenti, hogy közepes méretű pontyokat lehet vele fogani. A hosszú shank miatt a horog tökéletesen alkalmas a hosszú távú horgászatra, és könnyen alkalmazkodik a különböző horgásztechnikákhoz. Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 4 a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék növelni az esélyeiket a pontyok megszerzésére.

A horog előnyei közé tartozik az is, hogy könnyen használható, és biztonságosan tartja a halakat. A hosszú shank lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a horogot mélyebben helyezzék el a hal szájában, így növelve az esélyeket a hal megtartására. A BN bevonat védi a horogot a rozsdától és az oxidációtól, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 4 a legjobb választás a pontyhorgászatokhoz, mivel kiváló minőségű anyagokból készült, hosszú élettartamot biztosít, és könnyen alkalmazkodik a különböző horgásztechnikákhoz. Ha szeretnél növelni az esélyeidet a pontyok megszerzésére, akkor ez a horog a legjobb választás számodra. Az EXCALIBUR márka horgai közül az EXCALIBUR HOROG CARP LONG SHANK BN 4 a legjobb választás a horgászok számára!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák