EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47001-014
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 14

590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47001-014
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 14
Szín: Fekete
Változat: Szakállas

Excalibur River Feeder fekete horog

Speciális formavilágot és tervezést megtestesítő új generációs, fekete színű horog.

Vékonyhúsú, emellett rendkívül erős, így az élő csalikat alkalmazva biztosak lehetünk benne, hogy nem roncsolja szét, ugyanakkor a bevágásnál biztos akadást eredményez.

Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14 egy kiváló minőségű horgászhorog, amely a pontyhorgászat során biztosítja a maximális teljesítményt. A fekete színű, 14-es méretű horog a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az erős terhelést.

Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14 egy nagyszerű választás a folyóvízi horgászat során, mivel a kétszeres horgászszemnek köszönhetően könnyen beállítható az optimális súly és az etetőanyag mennyisége. A horog kialakítása segít abban, hogy a csalit könnyen elhelyezzük és azonnal használatba vegyük.

A horog mérete 14, amely közepes méretnek számít a pontyhorgászat során. Ez a méret ideális a közepes méretű halak csalizásához, így kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék kipróbálni magukat a pontyhorgászatban.

Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14 további előnye, hogy könnyen illeszkedik a horgászcuccokhoz. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen beilleszthető legyen a horgászzsinórba, így a horgászok számára kényelmes és egyszerű használatot biztosít.

A termék előnyei közé tartozik az is, hogy könnyen karbantartható és tisztítható. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolítható legyen a halak szájából, így a horgászkészségek fejlesztése során is nagyszerű választás. A tartósság és a hosszú élettartam pedig garantálja, hogy a horgászok sokáig élvezhetik a horog használatát.

Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14 egy igazán kiváló horgászhorog, amely biztosítja a maximális teljesítményt a pontyhorgászat során. A fekete szín, a tartósság és az erős terhelés pedig csak néhány az előnyök közül, amelyeket az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14 kínál. A horog mérete közepes, így kiváló választás azok számára, akik szeretnék kipróbálni magukat a pontyhorgászatban. A horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű használatot és karbantartást, így a horgászok sokáig élvezhetik a horog használatát.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák