EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47001-002
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47001-002
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 2
Szín: Fekete
Változat: Szakállas

Excalibur River Feeder fekete horog

Speciális formavilágot és tervezést megtestesítő új generációs, fekete színű horog.

Vékonyhúsú, emellett rendkívül erős, így az élő csalikat alkalmazva biztosak lehetünk benne, hogy nem roncsolja szét, ugyanakkor a bevágásnál biztos akadást eredményez.

Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 egy olyan horgászati eszköz, ami kiválóan alkalmas pontyozáshoz, leginkább folyóvizeken. Ez a termék egy igazán megbízható és hatékony megoldás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék maximalizálni a pontyfogások számát.

Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartamú. Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 nagyon ellenálló, így bátran használható keményebb körülmények között is. A termék kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan rögzíthessük a csalit.

A horog mérete 2, ami ideális a pontyokhoz, azonban a termék mérete nem jelent akadályt a kisebb halak fogásánál sem. Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 ideális választás bármilyen horgászati körülmények között, legyen szó akár erősebb áramlatokról is.

Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 egy igazán sokoldalú termék, amelynek számos előnye van. Az első és talán legfontosabb előnye a hatékonyság. Ez a horog lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan fogjunk pontyokat, így nem kell sokáig várni a nagy fogásra. Ezenkívül, az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 kialakítása segít elkerülni a szakadásokat és a horog kilazulását, amelyek az áramlatok és a nagyobb halak miatt előfordulhatnak.

Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 nagyon könnyen használható, így akár a kezdő horgászok is könnyen megtanulhatják a használatát. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy kényelmesen és hatékonyan használjuk az eszközt.

Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 egy igazán kiváló termék, amelynek minden horgásznak a birtokában kell lennie. Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 egy nagyon megbízható és hatékony megoldás a pontyok fogására, így gyorsan és hatékonyan fogjuk az áhított halakat. Az EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2 egy olyan termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki komolyan veszi a horgászatot és szeretne nagy fogásokat elérni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák