HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 2

Külső raktáron
Cikkszám: EF-41600-002
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41600-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Classic Boilie

Carp Expert Classic Boilie horog

Ez a klasszikus bojlis horog nehéz terepen is megállja a helyét!

Az oldalról lapított, vastag húsú szár erős és rugalmas egyben.

A horogívből befelé hajló hegy és a szakáll növeli az akadást.

A horog hosszú élettartamot adó kémiai élezést kapott, füles kivitelben.

A CARP EXPERT márkájú 'HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 2' termék egy igazán kiváló minőségű pontyozó horog, amely mind a kezdő, mind pedig a tapasztalt horgászok számára ideális választás lehet. A horog kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így garantáltan tartós és hatékony használatot biztosít.

A CARP EXPERT Classic Boilie 2 horog mérete 6-os és 8-as méretben érhető el, így minden horgász könnyen megtalálhatja a számára megfelelő méretet. A horog kialakítása és mérete tökéletesen alkalmas a pontyozásra, így garantáltan fogást érhetünk el vele. A horog forgóval ellátott, így a hal könnyen elfordul a horogon, amely nagyban növeli a fogás esélyét.

A CARP EXPERT Classic Boilie 2 horog előnyei közé tartozik az, hogy kiváló minőségű, erős anyagokból készült, így tartós és hatékony használatot biztosít. A horog kialakítása és mérete tökéletesen alkalmas a pontyozásra, így garantáltan fogást érhetünk el vele. A horog forgóval ellátott, így a hal könnyen elfordul a horogon, amely nagyban növeli a fogás esélyét. A horog kiváló minőségű, éles és tartós hegye garantáltan beleakad a hal szájába, így nem kell aggódnunk a fogás miatt.

A CARP EXPERT Classic Boilie 2 horog használata rendkívül egyszerű, így akár a kezdő horgászok is könnyen használhatják. A horogot egyszerűen fel kell fűzni az előkére, majd a csalit rá kell helyezni. A horogot a csalizás után a megfelelő helyre kell bevetni, majd csak annyi a dolgunk, hogy várjuk a halat.

Összességében a CARP EXPERT Classic Boilie 2 horog egy kiváló minőségű, hatékony és könnyen használható pontyozó horog, amely garantáltan hozzájárulhat a sikeres horgászathoz. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és hatékony használatot biztosít. A horog mérete és kialakítása tökéletesen alkalmas a pontyozásra, így garantáltan fogást érhetünk el vele. A horog forgóval ellátott, így a hal könnyen elfordul a horogon, amely nagyban növeli a fogás esélyét. Ha igazán hatékony és eredményes horgászatra vágyunk, akkor érdemes kipróbálni a CARP EXPERT Classic Boilie 2 horogot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák