HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-41600-004
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41600-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: Black Nickel
Változat: Classic Boilie
Ez a klasszikus bojlis horog nehéz terepen is megállja a helyét! Az oldalról lapított, vastag húsú szár erős és rugalmas egyben. A horogívből befelé hajló hegy és a szakáll növeli az akadást. A horog hosszú élettartamot adó kémiai élezést kapott, füles.

A CARP EXPERT márka HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 4 terméke az igényes horgászok számára készült, akik szeretnék növelni a fogások számát és minőségét. A Classic Boilie 4 egy kiváló minőségű horog, amely garantáltan megbízható és hatékony fogásokat eredményez.

A Classic Boilie 4 horog mérete 4-es, ami kifejezetten a pontyhorgászok számára készült. A horog kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. A horog szára erős és vastag, így könnyen elbírja a nagyobb halakat is. A horog csúcsa pedig éles és precíz, így biztosítva a hatékony és pontos kapást.

A Classic Boilie 4 horog további előnye, hogy rendkívül rugalmas és könnyen alkalmazható. A horoghoz különféle csalikat lehet alkalmazni, például a tőkehalat, kukoricát vagy különféle bojlikat. A horog rugalmassága és könnyű alkalmazhatósága biztosítja, hogy a horgászok bármilyen helyzetben hatékonyan tudják alkalmazni.

A CARP EXPERT Classic Boilie 4 horog szintén rendkívül tartós és időtálló. A horog anyaga kiváló minőségű, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. A horog csúcsa pedig éles és precíz, így biztosítva a hatékony és pontos kapást. A tartósság és az időtállóság biztosítja, hogy a horgászok hosszú távon is használhassák a Classic Boilie 4 horogot, és megbízhatóan tudják használni a horgászat során.

A CARP EXPERT Classic Boilie 4 horog további előnye, hogy rendkívül rugalmas és könnyen alkalmazható. A horoghoz különféle csalikat lehet alkalmazni, például a tőkehalat, kukoricát vagy különféle bojlikat. A horog rugalmassága és könnyű alkalmazhatósága biztosítja, hogy a horgászok bármilyen helyzetben hatékonyan tudják alkalmazni.

A CARP EXPERT Classic Boilie 4 horog további előnye, hogy rendkívül könnyű súlyú. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan használhatják a horogot, és nem kell aggódniuk a nehézségek miatt. A könnyű súly biztosítja, hogy a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudják használni a Classic Boilie 4 horogot, és megbízhatóan tudják alkalmazni a horgászat során.

A CARP EXPERT Classic Boilie 4 horog tehát egy nagyszerű lehetőség azoknak a horgászoknak, akik szeretnék növelni a fogások számát és minőségét. A horog mérete, minősége és könnyű alkalmazhatósága biztosítja, hogy a horgászok hatékonyan tudják használni a horogot, és nagyszerű fogásokat érjenek el. Ha szeretnél egy megbízható és hatékony horogot, akkor a CARP EXPERT Classic Boilie 4 horog a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák