HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-41600-006
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41600-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: Black Nickel
Változat: Classic Boilie
Ez a klasszikus bojlis horog nehéz terepen is megállja a helyét! Az oldalról lapított, vastag húsú szár erős és rugalmas egyben. A horogívből befelé hajló hegy és a szakáll növeli az akadást. A horog hosszú élettartamot adó kémiai élezést kapott, füles.

A CARP EXPERT márkájú 'HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6' termék egy olyan horgászcikk, amely kifejezetten a pontyhorgászok igényeire lett tervezve. Ez a kiváló minőségű horog a horgászat során biztosítja a horgászok számára a maximális biztonságot és hatékonyságot.

Az első és legfontosabb előnye az, hogy a CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6 horog kiváló minőségű anyagokból készült. Ez a horog rendkívül erős és tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a horog eltörése miatt. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6 horog kiváló minőségű acélból készült, amely garantálja a maximális tartósságot és hosszú élettartamot.

A termék mérete 6-os, ami azt jelenti, hogy az átmérője 0,20 mm, az íve 12 mm, az előkéje pedig 10 cm hosszú. Ez a méret tökéletesen alkalmas a közepes és nagyobb méretű pontyok fogásához. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6 horog nagyobb mérete miatt könnyebben belefér a nagyobb méretű csalikba, így a horgászok könnyebben tudják becsalizni a pontyokat.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6 horog kiválóan alkalmas a klasszikus bojlikhoz és a pelletekhez is. A horog kiválóan illeszkedik a bojlikhoz és a pelletekhez, így a horgászok könnyen be tudják csalni a pontyokat. A horog horgászat során kiválóan tartja a bojlikat és a pelletet, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csali elvesztése miatt.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6 horog kiválóan alkalmas mind a feeder horgászatra, mind a bottal való horgászatra. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudjanak horgászni, akár a parttól, akár a csónaktól.

A CARP EXPERT márkájú 'HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6' termék rendkívül népszerű a horgászok körében. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, tartós, és kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra. A termék mérete tökéletesen alkalmas a közepes és nagyobb méretű pontyok fogásához. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6 horog kiválóan alkalmas a klasszikus bojlikhoz és a pelletekhez is. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudjanak horgászni, akár a parttól, akár a csónaktól. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 6 horog egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki a pontyhorgászat szerelmese.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák