HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-41600-008
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41600-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Black Nickel
Változat: Classic Boilie

Carp Expert Classic Boilie horog

Ez a klasszikus bojlis horog nehéz terepen is megállja a helyét!

Az oldalról lapított, vastag húsú szár erős és rugalmas egyben.

A horogívből befelé hajló hegy és a szakáll növeli az akadást.

A horog hosszú élettartamot adó kémiai élezést kapott, füles kivitelben.

A CARP EXPERT márka újabb kiváló minőségű és kiváló teljesítményű terméke a HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8. Ez a horog kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik szeretik a klasszikus bojlit és a pontyokat. A HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8 számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok imádni fognak.

Az egyik legfontosabb előnye a HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8-nek az, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. A horog törhetetlen acélból készült, ami rendkívül tartós és ellenálló. A klasszikus bojli pedig minőségi alapanyagokból készül, így a pontyok nagyon vonzódnak hozzá és könnyebben megfoghatóak.

A HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8 mérete 8-as, amely kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb méretű pontyokra. A horog mérete ideális ahhoz, hogy a bojli könnyedén beférjen és ne akadjon el a horgászat során.

A CARP EXPERT HOROG CLASSIC BOILIE 8 további előnye, hogy rendkívül könnyen használható, különösen azoknak a horgászoknak, akik kezdők vagy nem rendelkeznek sok tapasztalattal a horgászat terén. A horog kiváló minőségű alapanyagokból készült, és széles körben használható mindenféle horgászati ​​technikához.

A HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8 további előnye a rendkívül vonzó megjelenése. A horog világos színe és a bojli intenzív színe miatt rendkívül vonzóvá teszi a pontyokat. A horog és a bojli kombinációja biztosítja, hogy a pontyok könnyen megtalálják és megragadják a csalit.

A HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8 kiváló választás minden horgásznak, aki szereti a klasszikus bojlit és a pontyokat. Ez a horog könnyen használható, rendkívül tartós és vonzó a pontyok számára. A HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8 számos előnnyel rendelkezik, és biztosan hozzájárul a sikeres horgászathoz. Ha szeretnél napjaidat a vízparton eltölteni, és sok pontyot megfogni, akkor a HOROG CARP EXPERT CLASSIC BOILIE 8 a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák